Buzz

Νήσος 2 - Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού: Δείτε το trailer

στα 10

Δύο χρόνια πριν έγιναν μπίλιες για 100 εκ. ευρώ. Σήμερα όμως, αν θέλουν να βρουν έναν αμύθητο θησαυρό που κρύβεται στο νησί από Τουρκοκρατίας, πρέπει να συνεργαστούν. Επιστροφή στην Νήσο, επιστροφή στην κωμωδία, επιστροφή στην σάτιρα των κακώς κειμένων της ελληνικής λαμογιάς. Το χρειαζόμαστε!

Νήσος 2 - Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού: Δείτε το trailer

Πριν από δύο χρόνια η Νήsos του Χρήστου Δήμα, με ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και έσπασε τα ταμεία. Φέτος, στην σκηνοθετική καρέκλα του πολυαναμενόμενου σίκουελ, κάθεται ο Αντώνης Αγγελόπουλος (ο σκηνοθέτης του «Παρά Πέντε») ενώ στο ήδη υπάρχον καστ προστέθηκαν ακόμα περισσότεροι Ελληνες κωμικοί.

«Νήσος 2: Το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» λοιπόν κι όλοι μιλούν για ένα ακόμα εξυπνότερο σενάριο και τη χαρά να παίζεις σ' ένα φίλμ που δεν χρειάζεται να χάσεις χρόνο για να συστήσεις το χαρακτήρα σου - αυτά έχουν γίνει στο πρώτο μέρος, τώρα πάμε για βουτιά στη δράση και την κωμωδία.

Η πλοκή ξεκινάει πέντε χρόνια μετά το τέλος της πρώτης ταινίας. Ο Μπάμπης (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), ο Αγης (Δημήτρης Τζουμάκης) και η Αφροδίτη (Ζέτα Δούκα) εκτίουν τις ποινές τους. Ο πρώτος σε λίγο αποφυλακίζεται με αναστολή, ο δεύτερος έχει μπροστά του πολλά χρόνια, ενώ η χήρα αποφυλακίζεται κανονικά. Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος (Μιχάλης Μαρίνος) δεν έχει ποίμνιο πια. Εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους.

Δύο μόλις ημέρες πριν την αποφυλάκιση τους, ο Μπάμπης και Αφροδίτη γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο κι έτσι πληροφορούνται την ύπαρξη ενός μεγάλου θησαυρού στο νησί. Ο ετοιμοθάνατος δίνει στον παπά Λάμπρο τον μισό χάρτη, αλλά πριν προλάβει να αποκαλύψει το όνομα του κατόχου του υπόλοιπου χάρτη, ξεψυχά.

Ο Μπάμπης εκβιάζει τον παπά Λάμπρο για να γίνει συνεταίρος του, ο Αγης μαθαίνοντας για τον θησαυρό οργανώνει την απόδραση του, σταδιακά εμπλέκονται όλοι οι παλιοί γνώριμοι κάτοικοι του νησιού κι ένα ανελέητο «κυνήγι χαμένου θησαυρού» ξεκινά!

Ανάμεσά τους και το... φάντασμα της Ολυμπίας.

Δείτε το trailer!

Το Flix είχε βρεθεί στα γυρίσματα της Νήσου 2, δείτε το βίντεο με τις συνεντεύξεις των ηθοποιών και του σκηνοθέτη.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Σενάριο: Ελενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος

Παραγωγή: Γιάννης Ιακωβίδης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τάσος Ζαφειρόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μιχάλης Μαρίνος, Δημήτρης Τζουμάκης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Παύλος Ορκόπουλος, Μιχάλης Γιαννικάκης, Αλέξανδρος Γιάννου, Κωνσταντίνος Δανίκας, Σόλων Τσούνης, Πόπη Χριστοδούλου, Νίκος Γεωργάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αγγελική Λάμπρη.

Πρεμιέρα στις αίθουσες: 22 Δεκεμβρίου