Buzz

Μήπως τελικά δεν είναι αστείο ότι ο Νιλ Μπλόμκαμπ θα κάνει το νέο «Alien»;

στα 10

Είχε πει ότι η δεκάδα σχεδίων για ένα δικό του «Alien» που ανέβασε απροειδοποίητα στο twitter ήταν απλώς μια άσκηση. Αλλά τώρα ο Νιλ Μπλόμκαμπ υπόσχεται άλλα και πιο ενδιαφέροντα!

Μήπως τελικά δεν είναι αστείο ότι ο Νιλ Μπλόμκαμπ θα κάνει το νέο «Alien»;

Πριν ένα μήνα ο Νιλ Μπλόμκαμπ χάρισε στους fans του ίδιου και του «Alien» μια σειρά εκπληκτικών σχεδίων που ανέβασε ξαφνικά στο twitter (δείτε τα εδώ). Ο Μπλόμκαμπ εξήγησε πως όλη αυτή η πανέμορφη δουλειά δεν ήταν παρά «μια βόλτα του μυαλού στον κόσμο που δημιούργησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ». Κι οι fans (κι εμείς ανάμεσά τους) εκστασιάστηκαν κι απαίτησαν συνέχεια! Τόση λεπτομέρεια, τόση φαντασία, τόση ακρίβεια κι η Σιγκούρνι Γουίβερ παρούσα, για μια απλή βόλτα;

Διαβάστε ακόμη: O Νιλ Μπλόμκαμπ και το «Alien» που θα θέλαμε να δούμε τώρα!

Κι έτσι τώρα ο Νιλ Μπλόμκαμπ μοιάζει να είναι έτοιμος για κάτι πιο alien. Σε συνέντευξή του στο Uproxx με αφορμή το «Chappie», ο σκηνοθέτης είπε ότι το «Alien» βρίσκεται στα προσεχή του σχέδια: «Μιλούσα με τη Σιγκούρνι Γουίβερ όσο καιρό γυρίζαμε το "Chappie" κι οι κουβέντες μας πυροδότησαν ένα μάτσο σκέψεις στο μυαλό μου - αρχικά είχα μια ιδέα που δε συμπεριλάμβανε τη Σιγκούρνι, μια ιδέα διαφορετική. Αλλά πέρασα τόσο χρόνο μαζί της στο γύρισμα και σκέφτηκα, ρε συ, αυτό θα μπορούσε να είναι στ' αλήθεια ενδιαφέρον.»

Διαβάστε ακόμη: H Σιγκούρνι Γουίβερ θέλει ένα πέμπτο «Alien»

Ακόμα κι αν το project του «Alien» προχωρήσει, ωστόσο, ο Μπλόμκαμπ τονίζει ότι θέλει να το κάνει με τους δικούς του όρους: «Οταν γύρισα στο Βανκούβερ, είχα έναν ολόκληρο χρόνο για ν' ασχοληθώ με το "Chappie". Κι όταν δε με χρειάζονταν στο μοντάζ, καθόμουν και σκεφτόμουν το "Alien". Πιστεύω ότι αν το πήγαινα στη Fox θα προχωρούσε άμεσα, αλλά κάποιος φορές το Χόλιγουντ με καταπιέζει. Λατρεύω τις ταινίες, αλλά το ίδιο το Χόλιγουντ είναι ένα ζώο που τιθασεύεται δύσκολα.»

Διαβάστε ακόμη: