Buzz

Το πνεύμα του «Blade Runner» είναι ζωντανό στο πρώτο τρέιλερ για το «Mute» του Ντάνκαν Τζόουνς

στα 10

Η πολυαναμενόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας που γύρισε ο δημιουργός του «Moon» για λογαριασμό του Netflix έχει επιτέλους τρέιλερ.

Το πνεύμα του «Blade Runner» είναι ζωντανό στο πρώτο τρέιλερ για το «Mute» του Ντάνκαν Τζόουνς

Μετά το μπλοκμπάστερ στραβοπάτημα του «Warcraft», ο Ντάνκαν Τζόουνς («Moon», «Source Code») επιστρέφει στο πολυαγαπημένο του είδος της επιστημονικής φαντασίας, με μια ταινία που ο ίδιος έχει περιγράψει ως «το “Blade Runner” συναντά την “Casablanca”». Και βλέποντας τις νουάρ φουτουριστικές εικόνες που αποκαλύπτει το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Netflix για την ταινία, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς τα δάνεια και τις αναφορές από τις δύο αυτές ταινίες.

Διαβάστε ακόμη: Το τρέιλερ του «Ant-Man and the Wasp» είναι εδώ!

Mute 607

Mute 607

Στο Βερολίνο ενός όχι πολύ μακρινού μέλλοντος, ο Λίο –ανίκανος να μιλήσει εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε σε παιδική ηλικία– αναζητά τη χαμένη του κοπέλα, τον έρωτα της ζωής του, σε σκοτεινούς δρόμους, ξέφρενες πλατείες και σε κατοίκους-σκιές της πόλης. Καθώς ψάχνει απαντήσεις, ο Λίο βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κάκτους Μπιλ και τον Ντακ, ένα ζευγάρι αμετανόητων Αμερικανών στρατιωτικών χειρουργών σε μια δική τους αποστολή.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Τζαστίν Θερού, Πολ Ραντ και Σεϊνέμπ Σαλέχ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου, και με ελληνικούς υπότιτλους, με τον τίτλο «Χωρίς Λόγια». Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση στο τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Mute poster 607