Buzz

Ο Κρις Κολόμπους θέλει να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για την «Κυρία Ντάουτφαϊρ»

στα 10

Ο σκηνοθέτης της κλασσικής κωμωδίας με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς θέλει να κάνει έναν ντοκιμαντέρ βασισμένο στην διαδικασία αυτοσχεδιασμού του ηθοποιού.

Ο Κρις Κολόμπους θέλει να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για την «Κυρία Ντάουτφαϊρ»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Κυρία Ντάουτφαϊρ» Κρις Κολόμπους έχει εκφράσει στο παρελθόν αρκετές φορές το ενδιαφέρον του για ένα είδος ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του φιλμ, το οποίο και θα έδινε τη δυνατότητα να δουν οι θεατές κάποιες από τις... πικάντικες σκηνές του αυτοσχεδιασμού του Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Αυτό, μέχρι στιγμής μπορεί να μην έχει γίνει πραγματικότητα, αλλά, μιλώντας στο Insider για την επέτειο των 30 χρόνων της αξεπέραστης, ακόμα και σήμερα, κωμωδίας, ελπίζει πως αυτό θα γίνει κάποια μέρα πραγματικότητα. «Mιλάμε για αυτό και προσπαθούμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Υπάρχουν 600 μέτρα φιλμ σε μια αποθήκη και μπορούμε να κάνουμε κάτι με όλα αυτά. Υπάρχουν περίπου 972 κουτιά πλάνα από το “Doubtfire” — πλάνα που χρησιμοποιήσαμε στην ταινία, λήψεις, πλάνα από τα παρασκήνια — σε μια αποθήκη κάπου και θα θέλαμε να προσλάβουμε έναν μοντέρ για να μπει και να δει όλα αυτά τα πλάνα», ανέφερε ο Κολόμπους.

Και συνέχισε λέγοντας «Θέλουμε να δείξουμε τη διαδικασία του Ρόμπιν. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και μαγικό στο πως προσέγγιζε τη δουλειά του και νομίζω ότι θα ήταν διασκεδαστικό να εμβαθύνω σε αυτό».

Διαβάστε ακόμα: Η κυρία Ντάουτφαϊρ ήταν πιο... πρόστυχη απ' όσο νόμιζες

Mrs. Doubtfire

Πρόσθεσε ότι ο Γουίλιαμς ήταν «στην ακμή του σε εκείνο το σημείο της ζωής του» με την κωμική του ερμηνεία, αποκαλώντας την ερμηνεία του «θεϊκή έμπνευση». «Θα κάναμε ακριβώς αυτό που είχε γραφτεί και μετά ο Ρόμπιν θα ξέφευγε και ήταν κάτι που θα έπρεπε να το δεις. Πραγματικά λυπόμουν την επόπτρια σεναρίου. Θυμηθείτε, ήταν αρχές της δεκαετίας του 1990, και δεν πληκτρολογούσε το τι έλεγε. Το έγραφε χειρόγραφα και ο Ρόμπιν άλλαζε κάθε του λήψη. Ετσι ο Ρόμπιν έφτανε σε ένα σημείο όπου δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλά από αυτά που είπε και πηγαίναμε στην επόπτρια σεναρίου και τη ρωτούσαμε και μερικές φορές δεν τα είχε καταλάβει και η ίδια όλα», είπε ο Κολόμπους για τον αυτοσχεδιασμό του Γουίλιαμς.

Πάντως ο ίδιος δεν θα ήθελε να γίνει κάποιο σίκουελ της ταινίας χωρίς τον Γουίλιαμς, σημειώνοντας πως οι οικογένειά, αλλά το στούντιο. «Η Fox/Disney έχει τα δικαιώματα, νομίζω. Δεν νομίζω ότι τα έχει η οικογένεια Γουίλιαμς, οπότε το στούντιο μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με αυτό. Θα έπρεπε; Προς θεού, όχι. Θα έχω είμαι πολύ αντίθετος αν αποφασίσουν να το κάνουν.»