Buzz

Mondo does Horror!

στα 10

Οι νέες αφίσες της Mondo, βασισμένες αυτή τη φορά σε cult ταινίες (κατά κύριο λόγο) τρόμου είναι εδώ. Τσίριξε από θαυμασμό!

Mondo does Horror!
Artwork από τον Robert Sammelin

Ο θαυμασμός για κάθε νέα δημιουργία που φέρει την καλλιτεχνική σφραγίδα της Mondo είναι δεδομένος και αρκεί μια γρήγορη ματιά στις πρόσφατες συλλογές της εταιρείας (από τον επαναπροσδιορισμό της εικονογραφίας της Disney μέσα από μια σειρά εναλλακτικά, υπέροχα ανατρεπτικά posters μέχρι την «μετάφραση» σε οπτικό αριστούργημα ολόκληρης της φιλμογραφίας του Πολ Τόμας Αντερσον ή την ανάδειξη της ουσίας κάθε εμβληματικού τέρατος της Universal μέσα από την ίδια την Τέχνη) για να αρθεί η κάθε αμφιβολία.

Διαβάστε ακόμη: Τα 15 καλύτερα Mondo Posters που θέλουμε στον τοίχο μας

Αυτή τη φορά η Mondo επιστρέφει στο είδος του τρόμου που τόσο αγαπά, για να δώσει σε καλλιτέχνες που κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί μαζί της (όπως ο Randy Ortiz και οι Phantom City Creative) την ευκαιρία να πειραματιστούν με την horror αισθητική και να αντλήσουν για ακόμα μια φορά έμπνευση από τις πιο σκοτεινές στιγμές της φιλμογραφίας του τρόμου, μετατρέποντάς τις σε έργα Τέχνης.

PHANTASM by Randy Ortiz 607 Randy Ortiz

Ανάμεσα στις ταινίες που είχαν την τύχη να επανερμηνευτούν μέσα από την καλλιτεχνική ματιά της Mondo βρίσκουμε τον «Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι» του πρόσφατα εκλιπόντα Τόμπι Χούπερ, το υβρίδιο τρόμου και κωμωδίας «Big Trouble in Little China» (ή «Χαμός στην Chinatown» αν προτιμάτε) του Τζον Κάρπεντερ αλλά και την horror σάτιρα της «Κούκλας του Σατανά» του Τομ Χόλαντ, η οποία συμπληρώνει φέτος αισίως τα 30 χρόνια ζωής. «Ζήτω τα 80ς!» γενικά.

Διαβάστε ακόμα: Τα εφιαλτικά πόστερ υδατογραφίες από ταινίες τρόμου του Κρίστοφερ Σάι

Δείτε στη συνέχεια τις εν λόγω αφίσες και ουρλιάξτε από θαυμασμό, τρόμο ή όποια άλλο συναίσθημα εκφράσει τελικά την καλλιτεχνική σας αποδοχή.

A NIGHTMARE ON ELM STREET 4 THE DREAM MASTER by Mike Saputo 607 Mike Saputo

A NIGHTMARE ON ELM STREET 5 THE DREAM CHILD by Mike Saputo 607 Mike Saputo

BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA by Phantom City Creative 607 Phantom City Creative

BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA (Variant) by Phantom City Creative 607 Phantom City Creative

CHILD'S PLAY by Gary Pullin 607 Gary Pullin

CHILD'S PLAY 2 by Matt Ryan Tobin 607 Matt Ryan Tobin

NIGHTBREED by Sara Deck 607 Sara Deck

THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE (Vertical) by Robert Sammelin 607 Robert Sammelin

THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE (Horizontal) by Robert Sammelin 607 Robert Sammelin

Περισσότερη Poster Art