Buzz

Θα είναι το «Manchester by the Sea» του Κένεθ Λόνεργκαν το αριστούργημα που υπόσχεται;

στα 10

Ειλικρινά ελπίζουμε πως ναι.

Θα είναι το «Manchester by the Sea» του Κένεθ Λόνεργκαν το αριστούργημα που υπόσχεται;

Το «You Can Count on Me», η πρώτη του ταινία πίσω στο 2000 τον καθιέρωσε αυτοστιγμεί ως έναν από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες ενός αμερικάνικου σινεμά ανεξάρτητης νοοτροπίας, ανεξάρτητης κυρίως από φόρμουλες, συνταγές και κλισε.

Ομως η δεύτερη ταινία του «Margaret» χρειάστηκε μια ολόκληρη δεκαετία για να δει το φως της μηχανής προβολής μετά από ένα παρασκήνιο καθυστερήσεων, διαμάχης και γκρίνιας που κράτησε το φιλμ δέσμιο του για χρόνια.

Οταν ο Ματ Ντέιμον αποσύρθηκε από το «Manchester by the Sea» για να γυρίσει το «Martian» ο φόβος να ακολουθήσει κι αυτή την ταινία την τύχη της «Margaret» ήταν ορατός, όμως ο Κέισι Αφλεκ πήρε τον ρόλο και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν δίχως προβλήματα.

Δείτε ακόμη; Κάτι τρέχει με τη «Μάργκαρετ»…

manchester by the sea 607

Τώρα το φιλμ που αφηγείται την ιστορία ενός άντρα δίχως ιδιαίτερες φιλοδοξίες και συγκλονιστική ζωή που αναγκάζεται να γίνει ο κηδεμόνας του 16χρονου ανιψιού του όταν ο αδελφός του ξαφνικά πεθαίνει έρχεται με ένα πρώιμο buzz που το φέρνει ψηλά στην κούρσα για κάθε λογής βραβείο.

Με την ημερομηνία εξόδου του στις αίθουσες της Αμερικής να είναι στα μέσα Νοεμβρίου και με ένα τρέιλερ σαν αυτό που μόλις κυκλοφόρησε, μπορούμε απόλυτα να καταλάβουμε το γιατί.


Δείτε ακόμη: