Buzz

Et si tu n'existais pas: Τρέιλερ για το «Love Me Not» του Αλέξανδρου Αβρανά

στα 10

Οπου το γλυκά μελαγχολικό τραγούδι του Τζο Ντασέν, είναι απλά αντιπερισπασμός.

Et si tu n'existais pas: Τρέιλερ για το «Love Me Not» του Αλέξανδρου Αβρανά

Το «Love me Not» του Αλέξανδρου Αβρανά (σε σενάριο δικό του και του Κώστα Περούλη) αφηγείται την ιστορία ενός πλούσιου ζευγαριού που προσλαμβάνει μια νεαρή μετανάστρια για να γίνει η παρένθετη μητέρα του παιδιού τους. Το ζευγάρι θα ζητήσει από τη νεαρή γυναίκα να μετακομίσει μαζί τους στη βίλα όπου κατοικούν και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του συζύγου, η σύζυγος και η νεαρή γυναίκα θα δεθούν, ζώντας μέσα στην άνεση μιας εύπορης ζωής. Τα σημάδια όμως της κατάθλιψης είναι εμφανή στο πρόσωπο και την καθημερινότητα της συζύγου και ένα βράδυ, μετά από μερικά ποτά, θα πάρει το αυτοκίνητό της για να πάει μια βόλτα. Το επόμενο πρωί ο σύζυγος ειδοποιείται πως το καμένο πτώμα της γυναίκας του βρέθηκε στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο...

love me not 607

Στο «Love Me Not» πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Λούλης, Ελένη Ρουσινού, Σελεστίν Αποσπόρις και Μάνος Βακούσης. Εδώ μπορείτε να δείτε τρία αποσπάσματα από την ταινία.

Μετά την πρώτη του προβολή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Σαν Σεμπάστιαν τον περασμένο Σεπτέμβρη, το «Love Me Not» προβλήθηκε σε μια σειρά από φεστιβάλ (ανάμεσα στα οποία κι αυτό της Θεσσαλονίκης) κι έχει ήδη βγει στις αίθουσες της Πορτογαλίας.

love me not 607

Μπορεί η ημερομηνία εξόδου της στην Ελλάδα να μην είναι ακόμη καθορισμένη, όμως πιο κάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο διεθνές τρείλερ της ταινίας.


Δείτε ακόμη: