Buzz

Love Actually (mini) sequel: ο Χιου Γκραντ θα ξαναχορέψει

στα 10

O 57χρονος βρετανός πρωταγωνιστής θα συμμετέχει στο reunion του καστ του «Love Actually» και στη μικρού μήκους που ετοιμάζεται ως sequel. Και, ναι, θα ξαναχορέψει.

Love Actually (mini) sequel: ο Χιου Γκραντ θα ξαναχορέψει

Πριν από ένα μήνα ο Ρίτσαρντ Κέρτις ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει το σίκουελ του «Love Actually»: μία μικρού μήκους ταινία που θα συναντά τους χαρακτήρες, χρόνια μετά. Κι όλο το εγχείρημα θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό: για τη «Red Nose Day» 2017.

Η Βρετανική Φιλανθρωπική Οργάνωση «Comic Relief» είναι κάτι πολύ ισχυρό στην Αγγλία και κάθε χρόνο στηρίζεται δυναμικά από τους βρετανούς σταρ για το 24ωρο μαραθώνιο crowd funding της που ονομάζεται «Red Nose Day» (μπορεί να έχετε δει φωτογραφίες ή βίντεο με βρετανούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές ή ακόμα και πολιτικούς που φορούν κόκκινες μύτες κλόουν), την οποία σκέφτηκε, οργάνωσε και λανσάρισε ο Ρίτσαρντ Κέρτις το 1985 κι από τότε πραγματοποιείται κάθε χρόνο με σκοπό να βοηθά τα παιδιά όλου του κόσμου που πεθαίνουν από την πείνα και την εξαθλίωση.

Διαβάστε ακόμα: Το «Love Actually» σίκουελ θα γίνει, αλλά χωρίς την Εμα Τόμπσον

Για το φέτος λοιπόν ο σκηνοθέτης της κλασικής πλέον (πώς περνούν τα χρόνια!) κομεντί «Love Actually», ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το σίκουελ - όχι όμως ως κανονική κινηματογραφική ταινία. Αλλά ως μία 10λεπτη μικρού μήκους που θα προβληθεί στις 24 Μαρτίου - στην «Red Nose Day» για να συγκεντρώσει χρήματα για την «Comic Relief».

via GIPHY

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Χιου Γκραντ, ο οποίος στην πρώτη ταινία άφησε ιστορία με την αυτοσαρκαστική σκηνή χορού του προοδευτικού Πρωθυπουργού ήρωά του (έδωσε άλλη χροιά στο «χόρευε σαν να μην σε κοιτά κανείς») θα συμμετέχει στο σίκουελ.

Και, ναι, θα ξαναχορέψει. Το διαβεβαίωσε η συμπρωταγωνίστριά του Μάρτιν ΜακΚάτσον σε συνέντευξή της σε κυριακάτικο βρετανικό περιοδικό: «Ναι στο σενάριο έχει μία στιγμή που ξαναχορεύει κι ο Χιου τη φοβόταν πολύ στο γύρισμα. Δεν ήθελε να ξαναπαίξει με την ιδέα...»

Το σίκουελ θα μεταδοθεί στον τηλεμαραθώνιο της Red Nose Day, στις 24 Μαρτίου στη Μ. Βρετανία και τα δικαιώματα για την Αμερική τα έχει το NBC που θα το προβάλει στις 25 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα: