Buzz

«Αρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Επιστροφή στη Μέση Γη με νέες ταινίες

στα 10

Η Warner ανακοίνωσε χτες πως ετοιμάζει νέες ταινίες από το franchise του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», χωρίς όμως να διευκρυνίζει το τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

«Αρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Επιστροφή στη Μέση Γη με νέες ταινίες

Η τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Πίτερ Τζάκσον ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία για την Warner, κερδίζοντας συνολικά πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Κι όχι μόνο αυτό αλλά η αρχική τριλογία κατάφερε να κερδίσει 30 υποψηφιότητες για Οσκαρ, φεύγοντας με 17 συνολικά βραβεία ανάμεσά τους και εκείνο της Καλύτερης Ταινίας για την τρίτη ταινία, την «Επιστροφή του Βασιλιά».

Και η νέα σειρά του Amazon «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης», η οποία έκανε την πρεμιέρα της πέρσι το φθινόπωρο, παρόλο τις όποιες αντιδράσεις από κάποιους φανς, κατάφερε να αναθερμάνει το πάθος για τον κόσμο του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο και από την Warner.

Διαβάστε ακόμα: Τα Χόμπιτ του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» δείχνουν την υποστήριξή τους στο καστ των «Δαχτυλιδιών της Δύναμης»

Lord of the Rings: Return of the King

Ετσι χτες ο CEO της Warner Discovery Ντέιβιντ Ζάσλαβ ανακοίνωσε πως το στούντιο είναι έτοιμο να επιστρέψει στη Μέση Γη, κάτω από όνομα Middle-earth Enterprises, η οποία κέρδισε τα δικαιώματα των βιβλίων του Τόλκιν όπως τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» και το «Hobbit» ανάμεσα σε άλλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης των νέων αυτών ταινιών, αλλά ούτε ποιο είναι το σχέδιο το οποίο πρόκειται να ακολουθήσουν (πρόκειται για ένα remake των ταινιών του Τζάκσον ή για κάτι τελείως διαφορετικίό), αλλά σύμφωνα με το Variety ο Τζάκσον και οι κύριοι συνεργάτες του στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», Φραν Γουόλς και Φιλίπα Μπόγιενς, δήλωσαν ότι η Warner Bros «μας κρατούν ενήμερους σε κάθε βήμα. Ανυπομονούμε να μιλήσουμε μαζί τους περαιτέρω για να ακούσουμε το όραμά τους για το franchise.»

Αναμένουμε περισσότερα.