Buzz

Λικνιστείτε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στον ακαταμάχητο ρυθμό του «Can’t Stop the Feeling!»

στα 10

Ο Μαρκ Ρόμανεκ σκηνοθετεί το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή σαν μια πανδαισία παστέλ χρωμάτων και χορευτικής μανίας.

Λικνιστείτε με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στον ακαταμάχητο ρυθμό του «Can’t Stop the Feeling!»

Ακόμα και μια βόλτα στο σουπερμάρκετ μπορεί να μετατραπεί σε έκρηξη τρελού κεφιού. Αυτό τουλάχιστον θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε το ξεδιάντροπα αισιόδοξο βιντεοκλίπ για το τελευταίο single του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με τίτλο «Can’t Stop the Feeling!».

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο σάουντρακ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της DreamWorks με τίτλο «Trolls» (που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο), ενώ εκτοξεύθηκε κατευθείαν στην πρώτη θέση των charts του Billboard αμέσως μετά την κυκλοφορία του.

Δείτε ακόμη: Τα 10 καλύτερα βίντεο κλιπ των Radiohead

Justin Timberlake 2

Βουτηγμένο σε παστέλ αποχρώσεις και με χαρακτήρες απλούς ανθρώπους κάθε ηλικίας που παρασύρονται από μια ακατανίκητη επιθυμία για ξέφρενες χορευτικές φιγούρες όπου κι αν βρίσκονται, το βιντεοκλίπ μάλλον δεν συνιστάται για τους διαβητικούς. Αποτελεί ωστόσο μια πρώτης τάξεως εναλλακτική μορφή ψυχοθεραπείας για τον σκηνοθέτη Μαρκ Ρόμανεκ, του οποίου οι κινηματογραφικές απόπειρες («Σκοτεινός Θάλαμος», «Μη Μ’ Αφήσεις Ποτέ») φημίζονται μάλλον για τη βλοσυρή τους ατμόσφαιρα.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του βίντεο ανακοινώθηκε – πού αλλού; – στις Κάννες, όπου βρέθηκε ο τραγουδιστής για τις ανάγκες προώθησης του φιλμ. Ο Τίμπερλεϊκ δανείζει επίσης τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες της ταινίας και υπογράφει αρκετά από τα πρωτότυπα τραγούδια του σάουντρακ, ενώ σε αυτό ερμηνεύει και το «True Colors» της Σίντι Λόπερ, σε ένα ντουέτο με τη συμπρωταγωνίστριά του, Αννα Κέντρικ.

Πατήστε το play στο βίντεο παρακάτω και προσπαθήστε να αντισταθείτε...


Διαβάστε ακόμη