Buzz

The house always wins. O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο Μπεν Αφλεκ παίζουν πόκερ στο «Runner Runner»

στα 10

Αυτή είναι η πρώτη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπεν Αφλεκ μετά τον θρίαμβο του «Argo». Οχι δεν θα πάρει Οσκαρ, αλλά φιλοδοξεί να τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

The house always wins. O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και ο Μπεν Αφλεκ παίζουν πόκερ στο «Runner Runner»

To «Runner Runner», μπορεί να έμοιαζε με μια μάλλον συνηθισμένη ταινία όταν άρχισε να παίρνει μορφή πριν από ενάμισι δύο χρόνια. Στην πορεία όμως αρκετά πράγματα άλλαξαν και τώρα, με το πρώτο τρέιλερ του να κάνει την εμφάνισή του εν μέσω των καλοκαιρινών blockbuster, είναι σαφές ότι πλασάρεται σαν μια από τις πιο ελπιδοφόρες εισπρακτικά ταινίες του φθινοπώρου.

Δεν είναι μόνο ότι ο Αφλεκ έχει αφήσει μάλλον ανεπιστρεπτί τις μέρες που η παρουσία του σε μια ταινία δεν σήμαινε και πολλά για την εμπορική της καριέρα, αλλά και το ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι πλέον ένας αληθινός σταρ – κι όχι απλά ένας τραγουδιστής που παίζει στο σινεμά.

Το «Runner Runner» σκηνοθετημένο από τον Μπραντ Φούρμαν του «Lincoln Lawyer» και με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στον ρόλο του παραγωγού, είναι η ιστορία ενός ιδιοφυή φοιτητή του πρίνστον που πληρώνει τα δίδακτρά του παίζοντας πόκερ online. Οταν θα χάσει όλα του τα χρήματα καθώς ο αλγόριθμος του site δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλον να κερδίσει εκτός από τη «μάνα», θα αναζητήσει τον ιδιοκτήτη του στο εξωτικό νησί όπου εδρεύει. Και θα καταλήξει να γίνει το δεξί χέρι του, μέχρι την στιγμή που στην υπόθεση θα εμπλακεί το FBI.

Και μερικοί κροκόδειλοι...

Update 25 Αυγούστου: Δείτε μετά το τρέιλερ το νέο κλιπ από το «Runner Runner», με τον Μπεν Αφλεκ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ να εξηγούν... τους κανόνες του παιχνιδιού!