Buzz

Η απόδειξη γιατί ο Τζαντ Απαταου υπογράφει την κωμωδία που αγαπάμε (κι έχουμε ανάγκη)

στα 10

Δεν είναι μόνο το χιούμορ του. Δεν είναι μόνο ο αυτοσαρκασμός του. Είναι το πικρό του σχόλιο για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Δείτε πώς ο Τζαντ Απαταου ξεσκίζει με δυο ατάκες τον Μπιλ Κόσμπι στο stand up που έκανε χθες στο «Tonight Show».

Η απόδειξη γιατί ο Τζαντ Απαταου υπογράφει την κωμωδία που αγαπάμε (κι έχουμε ανάγκη)

Ο Τζαντ Απαταου εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο «Tonight Show», καλεσμένος του Τζίμι Φάλον, για να διαφημίσει την νέα του κωμωδία «Trainwreck» (την οποία έγραψε και πρωταγωνιστεί η Εϊμι Σούμερ) . O αγαπημένος μας δημιουργός αυτοσαρκαστικών, φαρσικών και κατάμαυρων κωμωδιών («The 40-Year-Old Virgin», «Knocked Up», «Τhis is Forty») δεν χρησιμοποιεί ποτέ το χιούμορ για την εκτόνωση χαβαλέ. Ο,τι φέρει την υπογραφή του (σκηνοθετικά, σεναριακά, ή ακόμα κι ως παραγωγός όπως το τηλεοπτικό «Girls») συνήθως ξεμπροστιάζει την ανθρώπινη κατάντια, βγάζει πίκρα, καυστικό σχόλιο - ακόμα κι αν συνοδεύεται από τρυφερότητα και κατανόηση.

Εκτός από τις φορές που δεν συνοδεύεται από τρυφερότητα και κατανόηση, αλλά παραμένει στο καυστικό, έξω από τα δόντια, βιτριολικό σχόλιο. Οπως στην περίπτωση του Μπιλ Κόσμπι. Ο Τζαντ Απαταου, παντρεμένος με την ηθοποιό και συχνή του πρωταγωνίστρια Λέσλι Μαν, έχει δύο κόρες. Είναι γνωστός φεμινιστής (έχει ενώσει πολλές φορές τη φωνή του με αυτές των γυναικών συναδέλφων του για την άνιση μεταχείριση τους από το Χόλιγουντ), αλλά πάνω από όλα είναι πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος. Τόσο από το twitter του, όσο κι από τις λιγοστές stand up εμφανίσεις του και τις συνεντεύξεις του, ο Απαταου δεν το έχει βουλώσει: «γιατί είναι ακόμα ελεύθερος ο Μπιλ Κόσμπι;» αναρωτιέται φωναχτά. Πολύ φωναχτά.

Δείτε ακόμα: Ο Τζαντ Απατοου μας ξεναγεί στα «Trainwrecks» της ζωής του!

judd apatow lena dunham 607

«Είμαι περήφανη που δουλεύω με τον Τζαντ Απαταου για ένα εκατομμύριο λόγους» είχε πρόσφατα δηλώσει η Λίνα Ντάναμ (πουλέν του Απαταου, και δημιουργός των «Girls»). «Το πόσο επίμονα "γαυγίζει" στα media για δικαιοσύνη για τα θύματα του Μπιλ Κόσμπι είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους. Ο Τζαντ βροντοφωνάζει ότι ο Κόσμπι απολαμβάνει το απυρόβλητο και την εξουσία που έχει λόγω της φήμης του. Ο Τζαντ υποκλίνεται στις γυναίκες που έδειξαν θάρρος για να καταγγείλουν έναν άνθρωπο που δεν τον αγγίζει κανείς και τίποτα. Το να κουβεντιάζεις για βιασμό δεν είναι ευχάριστο, ξέρετε. Το Χόλιγουντ όμως ακόμα δεν έχει ξυπνήσει ώστε να σταματήσει να υπερασπίζεται άντρες που του φέρνουν πίσω το χρήμα και να πιστέψει τα θύματα. Είναι μία απλή, θλιβερή αλήθεια αυτό. Και για αυτό είμαι περήφανη που γνωρίζω έναν τριχωτό φεμινιστή: τον Τζαντ Απαταου!»

Θυμηθείτε επίσης: Η Εϊμι Σούμερ μ' ένα καυστικό σκετς μάς εξηγεί την "Μπιλ Κόσμπι" παθογένειά μας

Aν θέλετε να δείτε πώς το κάνει, πόσο απλά και πόσο απερίφραστα, εδώ το χθεσινό απόσπασμα του Tonight Show:

.

Διαβάστε ακόμα: