Buzz

Θα παίξει τελικά ο Τζος Γκαντ τον Πιγκουίνο στον νέο «Μπάτμαν»;

στα 10

Τον τελευταίο μήνα, ο ηθοποιός δεν σταματά να διασκεδάζει (με) τις φήμες που τον θέλουν να έχει πάρει τον ρόλο ενός από τους πιο αγαπημένους αντιπάλους του Σκοτεινού Ιππότη.

Θα παίξει τελικά ο Τζος Γκαντ τον Πιγκουίνο στον νέο «Μπάτμαν»;

Μπορεί η νέα ταινία του «Μπάτμαν» να βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής, με τον Ματ Ριβς να αναλαμβάνει καθήκοντα σκηνοθέτη μετά την αποχώρηση του Μπεν Αφλεκ, όμως ήδη πολλές φήμες αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ζακ Σνάιντερ αφήνει το «Justice League» εξαιτίας μιας προσωπικής τραγωδίας

josh gad

Μια από αυτές, μάλιστα, την έχει ξεκινήσει ο ηθοποιός Τζος Γκαντ («Beauty and the Beast» και «Murder on the Orient Express»), όταν πριν από ένα μήνα είχε κάνει ένα tweet με τη φωτογραφία του Πιγκουίνου, χωρίς όμως να λέει κάτι. Οταν ρωτήθηκε από το MTV για το αν όντως θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του «Μπάτμαν» ως Πιγκουίνος, ο ίδιος απάντησε πως τίποτα δεν κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη φωτογραφία κι ότι απλά την δημοσίευσε. Βέβαια συνέχισε λέγοντας πως θα ήθελε, αν του δινόταν η ευκαιρία, να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο, αλλά δεν έχει βρεθεί ποτέ με τον σκηνοθέτη Ματ Ριβς.

Χτες, όμως, ο Γκαντ δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία στο twitter του, αυτή τη φορά να βρίσκεται ανάμεσα στα αφεντικά της DC Films, Τζέοφ Τζονς και Τζον Μπεργκ, κρατώντας ένα κόμικ του Μπάτμαν με εξώφυλλο τον Πιγκουίνο, γράφοντας «δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ» και συνεχίζοντας έτσι να διασκεδάζει τις φήμες που τον θέλουν να έχει αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που σκηνοθέτες και ηθοποιοί έχουν χρησιμοποιήσει το twitter για να ανακοινώσουν, ή έστω για να διαδώσουν τη φήμη, κάποιου νέου μεγάλου ρόλου τους, όπως ο Τομ Χάρντι στο ρόλο του «Venom» ή ο Ντόναλντ Γκλόβερ στο ρόλο του Σίμπα στο «Lion King». Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να περιμένουμε και μια επίσημη ανακοίνωση σύντομα.

Διαβάστε ακόμα:

Tags: batman