Buzz

«Good afternoon, sweet prince». O Τζον Γκούντμαν απέκτησε το δικό του Χρυσό Αστέρι στην Λεωφόρο του Χόλιγουντ

στα 10

Από τον Τομ Χιντλστον και την Μπρι Λάρσον μέχρι και τον Τζεφ «The Dude» Μπρίτζες, ήταν όλοι εκεί για να τον συγχαρούν.

«Good afternoon, sweet prince». O Τζον Γκούντμαν απέκτησε το δικό του Χρυσό Αστέρι στην Λεωφόρο του Χόλιγουντ

Eχει κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα (και έχει προταθεί άλλες τέσσερις φόρες), ένα βραβείο Eμμυ (κι ας έχει προταθεί άλλες εννιά φορές), και ήταν παρουσιαστής του «Saturday Night Live» 13 φορές, ο Τζον Γκούντμαν με 35 χρόνια καριέρας στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, απέκτησε μόλις χτες Παρασκευή 10 Μαρτίου το δικό του Χρυσό Αστέρι στο Walk of Fame μπροστά από το Chinese Theater στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ.

Διαβάστε και δείτε: Με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τον Μάικλ Φασμπέντερ στην πρεμιέρα του «Song to Song» του Τέρενς Μάλικ

goodman

goodman

goodman

Ο Γκούντμαν, γνωστός για την μπάσα κατευναστική φωνή του, μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορους ρόλους, αρκετοί από τους οποίους ήταν δευτερεύοντες και υποστηρικτικοί ρόλοι, αλλά για όσους τον αγαπούν θα είναι για πάντα ο Νταν Κόννερ, ο τηλεοπτικός άντρας της Ροζάν Μπαρ στην σειρά «Roseanne» (και πόσο σωστό μοιάζει να παραλαμβάνει το αστέρι του λίγα μέτρα μόλις από αυτό της Ροζάν Μπαρ), o Σάλι από το «Monsters Inc.» ή Γουόλτερ Σόμπτσακ από το «The Big Lebowski». «Θεωρώ τον εαυτό μου ως ηθοποιό χαρακτήρων. Και είναι καλό αυτό. Κάθε ηθοποιός ερμηνεύει κάποιον χαρακτήρα ως έναν βαθμό. Το να είσαι ηθοποιός χαρακτήρων έχει διαφορετικές ερμηνείες. Εγώ είμαι ο γκαφατζής», είχε δηλώσει ο Γκούντμαν.

Congratulations to my friend John Goodman. Thank you for letting me speak about how wonderful you are before the unveiling of your star ⭐️ on the walk of fame!!!! You deserve it!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brie (@brielarson) στις

goodman

goodman

Εκεί ήταν και οι συμπρωταγωνιστές του από την ταινία «Kong: Skull Island», Τομ Χιντλστον και Μπρι Λάρσον για να του παρουσιάσουν το Αστέρι. Αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν, για άλλη μια φορά, ο κολλητός φίλος του ο Τζεφ Μπρίτζες o οποίος έκανε την εισαγωγή ως «The Dude» και παρουσίασε τον ηθοποιό. Φορώντας μάλιστα το κλασική πλέον ζακέτα από την ταινία, και με τις ζητωκραυγές του κόσμου που είχε μαζευτεί εκεί, ο Μπρίτζες επανέλαβε τα λόγια από το εγκώμιο του που είχε πει ο Γουόλτερ Σόμπτσακ, ο χαρακτήρας του Γκούντμαν από την ταινία «The Big Lebowski» των αδερφών Κοέν, λίγο πριν σκορπίσει τις στάχτες του Ντόνι, τελειώνοτας με το «good afternoon, sweet prince».


Η συγκινητική στιγμή συνεχίστηκε και αφότου ο Μπρίτζες τελείωσε τον λόγο του, με τους δυο ηθοποιούς να γονατίζουν στο Αστέρι και να αγκαλιάζονται αμέσως μετά. Δείτε παρακάτω και την σκηνή από την ταινία «The Big Lebowski».


Διαβάστε ακόμα:

goodma