Buzz

Υπάλληλοι κατηγορούν τον Τζίμι Φάλον για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο «The Tonight Show»

στα 10

Διάφοροι υπάλληλοι κατηγόρησαν τον Τζιμι Φάλον για εκρήξεις εκνευρισμού, με τον ίδιο να ζητά συγγνώμη για τα όσα συνέβησαν.

Υπάλληλοι κατηγορούν τον Τζίμι Φάλον για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο «The Tonight Show»

Αρκετά πρώην μέλη του προσωπικού του «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» μίλησαν στο Rolling Stone για αυτό που περιέγραψαν ως ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον στα παρασκήνια του βραδινού προγράμματος του NBC. Μερικοί από αυτούς τους υπαλλήλους είπαν ότι η ψυχική τους υγεία επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο σόου, όπου ισχυρίστηκαν ότι ο Τζίμι Φάλον μπορούσε να εξοργιστεί υπό πίεση.

«Αν ο Τζίμι ήταν σε κακή διάθεση, η μέρα όλων είχε γαμηθεί», είπε ένας πρώην υπάλληλος. «Ο κόσμος δεν αστειεύονταν στο γραφείο και δεν στέκονταν και μιλούσαν μεταξύ τους. Ηταν πολύ σαν να εστιάσεις σε ό,τι πρέπει να κάνεις γιατί ο Τζίμι είναι σε κακή διάθεση και αν το δει αυτό, μπορεί να εξοργιστεί».

Διαβάστε ακόμα: Κατηγορίες για ένα ρατσιστικό και τοξικό περιβάλλον στα γυρίσματα του «Lost»

Jimmy Fallon Golden Globes 2017

Ενας υπάλληλος ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Φάλον εμφανίστηκε μεθυσμένος στη δουλειά κατά τη διάρκεια μιας πρόβας και δεν μπορούσε να θυμηθεί ότι είχε διαγράψει ένα αστείο στις σημειώσεις του. «Δεν μπορούσε να θυμηθεί ότι μόλις το είχε διαγράψει μόνος του. Σκεφτόμουν πως φαινόταν μεθυσμένος. Δεν ξέρει τι κάνει. Αυτό θα μπορούσε να είναι απαίσιο - αυτό θα μπορούσε να είναι το σόου.»

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως υπήρχε ένα ειδικό δωμάτιο όπου οι υπάλληλοι πήγαιναν για να κλάψουν και να ηρεμίσουν λόγω του τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος που επικρατούσε.

Μετά από τις αποκαλύψεις ο Φάλον, μιλώντας μέσω zoom με κάποιους υπαλλήλους του σόου, δήλωσε πως «Είναι ντροπιαστικό και νιώθω τόσο άσχημα. Συγγνώμη αν ντρόπιασα εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας. Νιώθω τόσο άσχημα που δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Θέλω αυτό το σόου να είναι διασκεδαστικό, να περιλαμβάνει όλους, να είναι αστείο, να είναι η καλύτερη εκπομπή, οι καλύτεροι άνθρωποι».

Το NBC πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση για όλες αυτές τις κατηγορίες.