Buzz

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Πάολο Σορεντίνο

στα 10

Ο Πάολο Σορεντίνο βρήκε την πρωταγωνίστριά του για το «Mob Girl», την αληθινή ιστορία μίας ισχυρής γυναίκας της μαφίας που έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας.

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Πάολο Σορεντίνο

Ο Πάολο Σορεντινο («Νιότη», «Η Τέλεια Ομορφιά») έκανε την επιλογή του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της επόμενής του ταινίας. Ενώ, φημολογείται ότι αρκετές Α-list stars πέρασαν από ακρόαση μπροστά από τον οσκαρικό ιταλό μαέστρο, εκείνος τελικά επέλεξε την Τζένιφερ Λόρενς για το «Mob Girl».

Η νέα του -αστυνομική- ταινία είναι η κινηματογραφική διασκευή του ομότιτλου βιογραφικού μπεστ σέλερ της Τερέζα Κάρπεντερ, ενός «true crime» που είχε συγκλονίσει την Αμερική το 1992 που κυκλοφόρησε και είχε χαρίσει στην Κάρπεντερ το βραβείο Πούλιτζερ.

mob girl 607

Την σεναριακή μεταφορά του βιβλίου υπογράφει ο ίδιος ο Σορεντίνο μαζί με την Αντζελίνα Μπαρνέτ. Ο Σορεντίνο θα κρατήσει επίσης και τον τίτλο του παραγωγού.

Ο Πάολο Σορεντίνο εξομολογείται στο Flix: «Το σινεμά είναι ένας τρόπος να νικήσεις τη βαρεμάρα της αληθινής ζωής»

Το «Mob Girl» αφηγείται την γεμάτη ένταση κι ανατροπές ζωή της Αρλίν Μπρίκμαν, μίας αστής Εβραίας κοπέλας που μεγάλωσε στη νοτιοανατολική Νέα Υόρκη, αλλά επέλεξε το δρόμο του εγκλήματος: πανέξυπνη, αδίστακτη femme fatale, μπλέχτηκε με τη μαφία, έγινε μία από τις πιο ισχυρές «συζύγους» των οικογενειών και, σε μία στροφή της τύχης, πέρασε στην άλλη πλευρά: έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας και η βοήθειά της ήταν καταλυτική για την εξάρθρωση της Οικογένειας Κολόμπο.

mob girl 607 1

mob girl 607 2

Το ενδιαφέρον στοιχείο, όπως ομολογεί ο Σορεντίνο, είναι ότι θα δούμε μία «γυανικεία» απεικόνιση της μαφίας, καθώς πρώτη φορά γυναίκα ηρωίδα θα μάς εισάγει στους κόλπους της.

Πανέξυπνη, μηχανορράφος, femme fatale; Πρέπει να το ομολογήσουμε: η Τζένιφερ Λόρενς μοιάζει ιδανική επιλογή για έναν τέτοιο ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα: