Buzz

Προσπάθησε ο Τζάρεντ Λέτο να σταματήσει τα γυρίσματα του «Joker»;

στα 10

Πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να μην πήρε καθόλου ψύχραιμα το ότι δεν θα έπαιζε εκείνος τον Τζόκερ στην origin ταινία του.

Προσπάθησε ο Τζάρεντ Λέτο να σταματήσει τα γυρίσματα του «Joker»;

Μπορεί η ταινία του Τοντ Φίλιπς «Joker» να βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων κάθε κινηματογραφόφιλης, και μη, παρέας, και να αποτελεί τεράστια εισπρακτική επιτυχία τόσο στην χώρα μας, με συνολικά εισιτήρια μέχρι στιγμής περισσότερα από 500.000, αλλά και στο εξωτερικό, με συνολικά έσοδα 619.5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες, αλλά δεν ήταν πάντα σίγουρο ότι θα γυριστεί. Και γι' αυτό θα έφταιγε ο Τζάρεντ Λέτο.

Το The Hollywood Reporter αναφέρει σε άρθρο του πως όταν έγιναν γνωστά τα νέα για μια origin ιστορία του Τζόκερ από την Warner Bros. με τον Τοντ Φίλιπς να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία, ο Λέτο, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει ως Τζόκερ στο «Ομάδα Αυτοκτονίας», προσπάθησε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσε να σταματήσει την ταινία. Οχι μόνο ζήτησε από τον ατζέντη του στη Creative Artists Agency (CAA), η οποία παρεμπιπτόντως αντιπροσωπεύει και τον Φίλιπς, να σταματήσουν την ταινία, αλλά ζήτησε και από τον μάνατζέρ του συγκροτήματός του, τους 30 Seconds of Mars, Ιρβιν Αζοφ, να τηλεφωνήσει στον διευθυντή της TimeWarner/Warner Media για να σταματήσει την παραγωγή της.

Διαβάστε ακόμα: To meme των ημερών είναι ο Τζόκερ να γελάει με το γελίο των Σεθ Ρόγκεν, Cardi B, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

Jared Leto 607

Αυτά δήλωσαν στο THR ανώνυμες πηγές, ενώ ακόμα δεν υπάρχει καμία δήλωση και από τις δυο πλευρές για το θέμα. Οι πηγές αυτές συνεχίζουν, υποστηρίζοντας πως ο Λέτο ήταν αρκετά εκνευρισμένος με την CAA που κράτησε μυστικό και δεν του είπαν πως θα γυρίζονταν μια origin ταινία του Τζόκερ πριν αυτή ανακοινωθεί. Επίσης ο Λέτο πιστεύει πως η Warner αντέγραψε την εκδοχή του χαρακτήρα που ο ίδιος είχε προωθήσει παλιότερα (και δεν έγινε ποτέ δεκτή).

Η Warner δεν ήθελε να ασχοληθεί πλέον με τον Λέτο και τον Τζόκερ του, ειδικά μάλιστα μετά από τις δηλώσεις του σκηνοθέτη της «Ομάδας Αυτοκτονίας» Ντέβιντ Αγιερ πως ήταν αρκετά δυσαρεστημένος με την ερμηνεία του Λέτο, εξ ου και οι αρκετές κομμένες σκηνές του χαρακτήρα του. Μέσα σε αυτά προσθέστε και την ανάρμοστη συμπεριφορά του Λέτο ο οποίος καθώς προσπαθούσε να μπει περισσότερο στο μυαλό του χαρακτήρα έστειλε έναν ζωντανό αρουραίο ως δώρο στη Μάργκο Ρόμπι (η οποία έπαιζε την Χάρλεϊ Κουίν στην ταινία) και άλλα περίεργα δώρα στο υπόλοιπο καστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λέτο μετά από αυτά τα γεγονότα έφυγε από την CAA και τον ανέλαβε η εταιρεία William Moris Endeavor (WME), ενώ απέλυσε και τον μάνατζερ των 30 Second of Mars επειδή αρνήθηκε να κάνει το τηλεφώνημα αυτό στην Warner. Eυτυχώς, τα τερτίπια του Λέτο δεν πέρασαν και από ότι φαίνεται οι μέρες του ως Τζόκερ έχουν τελειώσει μιας και δεν πρωταγωνιστεί στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2» του Τζέιμς Γκαν.

Διαβάστε ακόμα: