Buzz

Πρώτη φωτογραφία του Τζέιμς Γκαν με το καστ του «Superman: Legacy»

στα 10

Ο σκηνοθέτης της ταινίας και το καστ της βρέθηκαν στην Ατλάντα για το πρώτο table read της ταινίας και είπαν να βγάλουν μια πρώτη αναμνηστική φωτογραφία.

Πρώτη φωτογραφία του Τζέιμς Γκαν με το καστ του «Superman: Legacy»

Εάν χρειαζόσασταν επιβεβαίωση ότι ο Τζέιμς Γκαν πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στα γυρίσματα του «Superman: Legacy», την πρώτη ταινία στο καινούργιο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με τίτλο «Gods & Monsters», δημιουργίας του Τζέιμς Γκαν και του Πίτερ Σάφραν, τότε μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram του, δείχνοντας τον ίδιον και το καστ από την ταινία να βρίσκονται στην Ατλάντα των ΗΠΑ για το πρώτο table read του σεναρίου, ίσως σας σας βοηθήσει.

Διαβάστε ακόμα: Η Μίλι Αλκοκ θα είναι η Supergirl στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντέιβιντ Κόρενσουετ και Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, οι οποίοι θα παίξουν τους Κλαρκ Κεντ και Λόις Λέιν στην ταινία, οι Νέιθαν Φίλιον, Ιζαμπέλα Μέρσεντ και Εντι Γκαθέγκι θα παίξουν τους ρόλους των Γκάι Γκάρντνερ (aka Green Lantern), Hawkgirl και Mr. Terrific αντίστοιχα, ο Νίκολας Χουλτ θα παίξει τον Λεξ Λούθορ, οι Σκάιλερ Γκισόντο και το μοντέλο Σάρα Σαμπάγιο από την Πορτογαλία θα παίξουν τους ρόλους Τζίμι Ολσεν και Ιβ Τέστμαστερ (μια ερωμένη του Λούθορ) και η Μίλι Αλκοκ θα είναι η νέα Supergirl.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία θα είναι του ίδιου του Τζέιμς Γκαν, ο οποίος έχει πει στο παρελθόν ότι απέρριψε τον Superman πριν από χρόνια, όταν του πρότειναν το έργο σε μια άλλη εποχή της DC, αλλά ξεκάθαρα το ξανασκέφτηκε τώρα μιας και βρήκε μια καλή ιστορία να πει.

H ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας 11 Ιουλίου 2025 και μπορεί οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν είναι ασαφείς, αλλά ξέρουμε ότι θα επικεντρωθεί σε έναν νεότερο Superman, με τα πρώτα βήματα του Κλαρκ Κεντ στην Daily Planet.