Buzz

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία για το επόμενο κεφάλαιο του Τζέιμς Μποντ

στα 10

Για όσους περιμένανε να ακούσουνε σύντομα τον νέο ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι έχει κάποια δυσάρεστα νέα για εσάς.

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία για το επόμενο κεφάλαιο του Τζέιμς Μποντ

Η εύρεση του νέου ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ είναι σίγουρα μια από τις πιο κουραστικές και μακροχρόνιες διαδικασίες του Χόλιγουντ. Και το μεγάλο αυτό ταξίδι για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρεγκ φαίνεται πως μόλις άρχισε. Ολο αυτόν τον καιρό μπορεί να έχουν ειπωθεί διάφορά ονόματα ηθοποιών, αλλά φαίνεται πως θα περιμένουμε πολύ καιρό ακόμα πριν ακούσουμε κάποιο τελικό αποτέλεσμα.

Σε μια νέα συνέντευξη στον The Guardian, η μακροχρόνια διαχειριστής του franchise Μπάρμπαρα Μπρόκολι εξήγησε ότι δεν έχει αρχίσει να σχεδιάζει ακόμα το επόμενο κεφάλαιο της σειράς. «Ο Ντάνιελ Κρεγκ μας έδωσε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τη συναισθηματική ζωή του χαρακτήρα και επίσης ο κόσμος ήταν έτοιμος για αυτό. Νομίζω ότι αυτές οι ταινίες αντικατοπτρίζουν την εποχή που βρίσκονται, και υπάρχει ένας μεγάλος, μεγάλος δρόμος μπροστά για να το εφεύρουμε εκ νέου το επόμενο κεφάλαιο και δεν έχουμε καν ξεκινήσει με αυτό».

Διαβάστε ακόμα: Και ο Τομ Χανκς θέλει τον Ιντρις Ελμπα στον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ

daniel craig james bond

Ενώ η Μπρόκολι κατανοεί ότι η επόμενη εποχή του franchise θα πρέπει να αντικατοπτρίζει έναν κόσμο που έχει αλλάξει πολύ από τότε που παρουσιάστηκε ο Κρεγκ το 2006 και αναφέρει την ιστορία της σειράς ως απόδειξη της ικανότητας προσαρμογής του Μποντ. «Οταν κάναμε το “GoldenEye” όλοι έλεγαν πως ο ψυχρός πόλεμος τελείωσε, το τοίχος έπεσε, ο Μποντ είναι νεκρός, δεν χρειάζεται ο Μποντ, όλος ο κόσμος είναι σε ειρήνη και τώρα δεν υπάρχουν κακοί. Πόσο μεγάλο λάθος έκαναν…»

Από την άλλη η Μπρόκολι ανέφερε επίσης ότι μπορεί να υπάρξουν περισσότερες επεκτάσεις του franchise στον ορίζοντα. Εξήγησε ότι είναι ανοιχτή στην επανεκκίνηση του του για τις διεθνείς αγορές και στη δημιουργία spin-off που αλλάζουν την εθνικότητα του εμβληματικού κατασκόπου, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να το καταφέρουν αυτό.

Πάντως τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, από τον Ιντρις Ελμπα μέχρι και τον Αάρον Τέιλορ-Τζόνσον, αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό για να επιβεβαιωθεί κάποιο από αυτά.