Το Υπουργείο Πολιτισμού διαβεβαιώνει: «Θα διεκπεραιωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες στο Κέντρο Κινηματογράφου»

INDUSTRY / 28 MAR

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Πολιτισμού κατεβάζει τους τόνους σε σχέση με την αναταραχή στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την αποχώρηση του Προέδρου του ΔΣ, Γιάννη Λεοντάρη.

H επιστολή παραίτησης του Προέδρου του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Γιάννη Λεοντάρη

INDUSTRY / 28 MAR

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου υποβάλλει την παραίτησή του, αφήνοντας τον οργανισμό ακέφαλο και έκθετο.

To Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου δεν επιβεβαιώνει, οι φήμες για παραιτήσεις κυκλοφορούν...

INDUSTRY / 27 MAR

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα, την παραίτησή τους έχουν υποβάλλει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννης Λεοντάρης και τα μέλη Τίμωνας Κουλμάσης και Θανάσης Σκρούμπελος.

Εκτακτη επιχορήγηση 2 εκατομμυρίων ευρώ στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / 25 MAR

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει τη φετινή έκτακτη επιχορήγηση για το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και έμμεσα διασεκδάζει (;) τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για την τύχη του.

Thessaloniki goes to Cannes: Η Αγορά του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκη ενισχύει την παρουσία της στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ του κόσμου

INDUSTRY / 23 MAR

Η Αγορά, το σημαντικό κομμάτι του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, θα δώσει δυναμικό παρών στο φετινό 70ο Φεστιβάλ Καννών (17 - 28 Μαΐου 2017), μέσα από τη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes».

Ο ΣΑΠΟΕ παρεμβαίνει δημόσια στη συζήτηση για το νομοσχέδιο περί της Ενίσχυσης Ιδιωτικών Επενδύσεων στον Οπτικοακουστικό Τομέα

INDUSTRY / 10 MAR

Ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων (ΣΑΠΟΕ) διατηρεί αμφιβολίες για το προς σε ποια κατεύθυνση κινείται η νομοθετική πρωτοβουλία για την ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων στον οπτικοακουστικό τομέα στην Ελλάδα.

To Summer School 2017 του Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας περιμένει τις συμμετοχές σας

INDUSTRY / 06 MAR

Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται το Summer School από το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών (NIA), το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας, το τμήμα Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας του VU Amsterdam και τη συνδρομή του Εθνογραφικού Εργαστηρίου του Παντείου Πανεπιστημίου.

Οι διδάσκοντες του The Camp του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτμου μιλούν στο Flix

INDUSTRY / 25 FEB

Οι τέσσερις διδάσκοντες των κινηματογραφικών εργαστηρίων του The Camp του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτμου μιλούν για τη σημασία της κινηματογραφικής εκπαίδευσης, την αιώνια σύγκρουση θεωρίας και πρακτικής και δίνουν την πιο σημαντική συμβουλή στους νέους κινηματογραφιστές.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.