Οταν είσαι πραγματική Wonder Woman: η Γκαλ Γκαντότ δε θα επιστρέψει για το sequel, αν δεν απολυθεί ο Μπρετ Ράτνερ

INDUSTRY / 13 NOV

Η Γκαλ Γκαντότ δείχνει το επόμενο βήμα στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης στη χολιγουντιανή βιομηχανία: όταν μια γυναίκα χρησιμοποιεί τη δύναμή της έμπρακτα και θέτει όρους και όρια.

Ο Βασίλειος Κοσμόπουλος είναι ο προσωρινός Γενικός Διευθυντής στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / 08 NOV

Το ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου όρισε Γενικό Διευθυντή του ΕΚΚ τον Βασίλειο Κοσμόπουλο, μετά την απομάκρυνση της Ηλέκτρας Βενάκη από το Υπουργείο Πολιτισμού.

H Disney ετοιμάζεται να αγοράσει την 20th Century Fox;

INDUSTRY / 07 NOV

Φαίνεται πως τίποτα δεν σταματά τον κολοσσό Disney στο να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος στο Χόλιγουντ με το να σκέφτεται να αγοράσει και ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα στούντιο της βιομηχανίας. Αυτό της 20th Century Fox.

Από το πουθενά, νέα επιτροπή για τον κινηματογράφο στην ΕΡΤ. Γιατί έτσι!

INDUSTRY / 31 OCT

Χωρίς λόγο και αιτία και φυσικά χωρίς καμία ειδοποίηση, παύθηκαν οι εργασίες της διορισμένης επιτροπής που εξετάζει τις χρηματοδοτήσεις της ΕΡΤ για τον ελληνικό κινηματογράφο. Πάμε πάλι από την αρχή.

Τέσσερα νέα σχέδια ταινιών εγκρίθηκαν από το Eurimages

INDUSTRY / 21 OCT

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Eurimages, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (FYRoM), εγκρίθηκαν και τα τέσσερα σχέδια κινηματογραφικών ταινιών που είχαν υποβάλει αίτημα ενίσχυσης συμπαραγωγής.

Προς πώληση η Weinstein Co.

INDUSTRY / 17 OCT

Φημολογούνταν μέρες, ανακοινώθηκε κι επίσημα: Η «The Weinstein Co.» δεν επιβιώνει του σκανδάλου του ιδρυτή της, τουλάχιστον όχι με το ίδιο ιδιοκτησιακό και διοικητικό καθεστώς.

La Cina e Vicina (ή τι σχέση έχει το «Blade Runner 2049» με τον κινέζικο μπακουροπληθυσμό)

INDUSTRY / 16 OCT

«Η Κίνα είναι κοντά», που θα’ λεγε και ο Μάρκο Μπελόκιο, κοντύτερα τώρα από ποτέ. Τώρα που τα χολιγουντιανά στούντιο κρέμονται από τα χείλη των κινηματογραφικών της εισαγωγέων και τα… συρτάρια των δεκάδων χιλιάδων σινε-ταμείων της.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.