Οι νέες ταινίες των Γιώργου Πανουσόπουλου και του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου στηρίζονται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / 11 MAY

Τρεις ακόμη ταινίες στηρίζονται από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ανάμεσά τους η νέα ταινία του Γιώργου Πανουσόπουλου και του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου.

O «Πέτρος και ο Λύκος» του Θανάση Νεοφώτιστου στο First Films First του Goethe Institut

INDUSTRY / 02 MAY

H πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Θανάση Νεοφώτιστου που βρίσκεται στη φάση της προετοιμασίας της είναι η συμμετοχή που επιλέχθηκε από την Ελλάδα για την Ακαδημίας Νέων Σκηνοθετών της Νοτιανατολικής Ευρώπης «First Films First».

Εναρξη καταθέσεων για την Αγορά του 58ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

INDUSTRY / 25 APR

Οσοι πιστοί προσέλθετε για μια θέση στο πιο ζωντανό κομμάτι του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που κάθε χρόνο φιλοξενεί πολυαναμενόμενα σχέδια ταινιών αλλά και πλήθος επαγγελματιών του χώρου από κάθε γωνιά του κόσμου.

Εργαστήριο Εθνογραφικού Ντοκιμαντέρ από το Ethnofest στο Fårö

INDUSTRY / 24 APR

Ο χώρος δημιουργικής μάθησης Fårö Creative Learning σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου της Αθήνας Ethnofest διοργανώνουν ένα εργαστήριο εθνογραφικού κινηματογράφου με επίκεντρο την ταινία-πορτραίτο.

Το Υπουργείο Πολιτισμού διαβεβαιώνει: «Θα διεκπεραιωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες στο Κέντρο Κινηματογράφου»

INDUSTRY / 28 MAR

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Πολιτισμού κατεβάζει τους τόνους σε σχέση με την αναταραχή στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την αποχώρηση του Προέδρου του ΔΣ, Γιάννη Λεοντάρη.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.