Η ΕΣΠΕΚ για την άρνηση του ΚΑΣ να δώσει άδεια γυρισμάτων στο Σούνιο για τη μίνι σειρά του BBC

INDUSTRY / 30 MAR

Και η ΕΣΠΕΚ στρέφεται εναντίον της απόφασης του ΚΑΣ που αρνήθηκε τα γυρίσματα στη μίνι - σειρά «The Little Drummer Girl» παραγωγής BBC και σε σκηνοθεσία του Παρκ Τσαν-γουκ, την ώρα που η χώρα κατά το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης είναι καθόλα έτοιμη να προσελκύσει ξένες παραγωγές.

Ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου για την απόφαση του ΚΑΣ να αρνηθεί την άδεια γυρισμάτων στο Σούνιο

INDUSTRY / 30 MAR

Μετά τη σκληρή απάντηση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου, τώρα και το Κέντρο Κινηματογράφου στέκεται με έκπληξη και βαθιά απογοήτευση απέναντι στην απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να παραχωρήσει το Σούνιο για τις ανάγκες γυρισμάτων διεθνούς τηλεοπτικής παραγωγής.

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση που κάνει το Filming in Greece πραγματικότητα

INDUSTRY / 29 MAR

Υπεγράφη η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναμενόταν για την επίσημη έναρξη του επενδυτικού κινήτρου για την προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα που σύννεφα πολέμου σκοτεινιάζουν τη σχέση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος επιτίθεται στο ΚΑΣ για την άρνησή του να δώσει άδεια γυρισμάτων στο Σούνιο

INDUSTRY / 29 MAR

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος στρέφεται εναντίον του ΚΑΣ και των πρακτικών του που στο παρελθόν όπως και τώρα στοιχίζουν στην Ελλάδα σημαντικές διεθνείς οπτικοακουστικές παραγωγές.

Το Filming in Greece γίνεται μια κάποια πραγματικότητα

INDUSTRY / 27 MAR

Στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάστηκε από τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά ένα ζητούμενο δεκαετιών: το πολυπόθητο επενδυτικό κίνητρο για την παραγωγή κινηματογραφικών και οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα, που μένει πλέον να αποδειχτεί ότι θα φέρει τις επενδύσεις που αναμένονται και θα βοηθήσει την εγχώρια κινηματογραφική παραγωγή.

Τo Torino Film Lab στην Ελλάδα από τις 19 μέχρι και τις 25 Μαρτίου

INDUSTRY / 15 MAR

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου με το Torino Film Lab, το πρώτο εργαστήριο Script Lab στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 25 Μαρτίου 2018 στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.