Κάνοντας σινεμά τη θάλασσα στο «Cinemascope: Μικροί Κινηματογραφιστές στη Σύρο» της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

INDUSTRY / 30 JUN

Εφηβοι από 13 μέχρι και 17 ετών θα βρεθούν στη Σύρο, καλεσμένοι της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, για να αφηγηθούν τις κινηματογραφικές ιστορίες της θάλασσας και να παρουσιάσουν την ταινία τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου.

To 2ο Faliro House | Sundance Mediterranean Screenwriters Workshop, στην Costa Navarino της Μεσσηνίας από 3-9 Ιουλίου 2017

INDUSTRY / 29 JUN

Οκτώ projects έχουν επιλεγεί για το Εργαστήριο Σεναριογραφίας για Χώρες της Μεσογείου, που έχει σκοπό την αναγνώριση και υποστήριξη νεων σεναριογράφων και σκηνοθετών υπό την καθοδήγηση συμβούλων όπως ο Ρούμπεν Οστλουντ, ο Τζεφ Νίκολς και η Λίζα Τσολοντένκο.

H πρώτη ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

INDUSTRY / 27 JUN

Συνεδρίασε όπως είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα το νέο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, εν μέσω αμφισβητήσεων για τη νομιμότητά του και με ένα πόρισμα οικονομικού ελέγχου που αιωρείται πάνω από τον πολύπαθο οργανισμό.

Η ΕΣΠΕΚ παρεμβαίνει για όσα γράφονται και γίνονται στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / 23 JUN

H Eνωση Σκηνοθετών – Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου σχολιάζει επικριτικά με Δελτίο Τύπου της όσα «αποκάλυψε» η Εφημερίδα των Συντακτών για την υπόθεση κακοδιαχείρισης στο πολύπαθο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου.

To Υπουργείο Πολιτισμού θεωρεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου νόμιμο

INDUSTRY / 21 JUN

Παρά τις αντιδρασεις και τη δικαιολογημένη αμφιβολία για τη νομιμότητά του, το Υπουργείο Πολιτισμού υποστηρίζει πως το νέο ΔΣ του ΕΚΚ είναι νόμιμο και πως συνεδριάζει για πρώτη φορά κανονικά από... Δευτέρα.

Ωρα μηδέν για τα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα

INDUSTRY / 17 JUN

Αντιδράσεις από κινηματογραφικούς και άλλους καλλιτεχνικούς φορείς για την τροποποίηση - σφήνα της Κυβέρνησης Σύριζα που ουσιαστικά καταργεί το δικαίωμα των καλλιτεχνών πάνω στα πνευματικά δικαιώματα.

(Ξανά) Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

INDUSTRY / 15 JUN

Αντί μόνο για το όνομα του νέου Προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου που περιμέναμε εδώ και καιρό, έχουμε γι' ακόμη μια φορά - πάλι απ' την αρχή - νέο διοικητικό συμβούλιο στην πολύπαθη ιστορία του οργανισμού.

To Υπουργείο Πολιτισμού προσκαλεί τις ταινίες από τις οποίες θα προκύψει η επίσημη υποβολή της Ελλάδας στα Οσκαρ

INDUSTRY / 12 JUN

Το Υπουργείο Πολιτισμού καλεί όποια ελληνική ταινία πληροί τις προϋποθέσεις να θέσει υποψηφιότητα για να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Οσκαρ.

Εναρξη Υποβολής Σχεδίων Συμπαραγωγής Ελληνογαλλικών Κινηματογραφικών Εργων

INDUSTRY / 07 JUN

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Ελληνικού με το Γαλλικό Κέντρο Κινηματογράφου για την ενίσχυση ελληνογαλλικών συμπαραγωγών για ακόμη τρία χρόνια, αρχίζει η υποβολή υποψήφιων σχεδίων για την περίοδο που διανύουμε.

Νεότερα Παλαιότερα

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας.