Buzz

Ο Χιού Γκραντ μιλάει για το cameo του στο «Glass Onion: Στα Μαχαίρια»

στα 10

Για έναν μικρό, αλλά αρκετά σημαντικό, ρόλο στην ζωή του Μπενουά Μπλανκ.

Ο Χιού Γκραντ μιλάει για το cameo του στο «Glass Onion: Στα Μαχαίρια»

Μήνες πριν κυκλοφορήσει στο Netflix το «Glass Onion: Στα Μαχαίρια» ο Ράιαν Τζόνσον έλυσε ένα ακόμα μυστήριο σχετικά με τον χαρακτήρα του Ντάνιελ Κρεγκ, Μπενουά Μπλανκ, αποκαλύπτοντας μερικά νέα στοιχεία σχετικά με την προσωπική ζωή του. Και μάλιστα σε αυτά σημαντικό ρόλο παίζει και ένας άλλος αγαπημένος Βρετανός ηθοποιός, ο Χιού Γκραντ.

(Ακολουθεί ένα μικρό spoiler από την ταινία, το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με την πλοκή ή το μυστήριό της)

Στην ταινία υπάρχει μια σκηνή στην οποία βλέπουμε τον Μπλανκ να συζεί με έναν άντρα, τον Γκραντ, αποκαλύπτοντας πως, εμμέσως πλην σαφώς, είναι γκέι. Ο Γκραντ, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία «Dungeons & Dragons» στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε για αυτή την μικρή εμφάνιση που έκανε στην ταινία του Τζόνσον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Τζόνσον θα προτιμούσε το «Glass Onion: Στα Μαχαίρια» να μην είχε το «Στα Μαχαίρια» στον τίτλο του

Glass Onion: A Knives Out Mystery

«Είναι αλήθεια, είμαι παντρεμένος με τον Τζέιμς Μποντ», είπε ο Γκραντ. «Είναι μια πολύ μικρή στιγμή. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί ήθελαν να το κάνουν, αλλά ούτως ή άλλως, σκέφτηκα ότι το "Knives Out 1" ήταν εξαιρετικό, και έτσι ναι, σκέφτηκα γιατί όχι; Πήγα [στα γυρίσματα] για μόνο λίγες ώρες…»

To «Glass Onion: Στα Μαχαίρια» κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα στο Netflix και έχει καταφέρει να γίνει μια μεγάλη επιτυχία για την διαδικτυακή πλατφόρμα μιας και πάνω από 35 εκατομμύρια νοικοκυριά το είδαν μόλις μέσα στο πρώτο σαββατοκύριακο κυκλοφορίας του, και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να βρίσκεται στις τοπ 10 ταινίες της πλατφόρμας.