Buzz

Και η Χέιλι Ατγουελ ορκίστηκε να μην ξαναδουλέψει ποτέ με τον Γούντι Αλεν

στα 10

H ηθοποιός που έγινε πιο γνωστή με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο τηλεοπτικό «Agent Carter» αποκηρρύσσει με τη σειρά της τον Γούντι Αλεν, με τον οποίο είχε δουλέψει στο «Cassandra's Dream» του 2007.

Και η Χέιλι Ατγουελ ορκίστηκε να μην ξαναδουλέψει ποτέ με τον Γούντι Αλεν

Η λίστα των ηθοποιών που καταδικάζουν δημόσια τον Γούντι Αλεν και ορκίζονται πως δεν θα ξαναδουλέψουν μαζί του μεγαλώνει. Τελευταία προσθήκη η Χάλει Ατγουελ που είχε συνεργαστεί μαζί του στο «Cassandra's Dream» του 2007.

«Δεν ήξερα τότε αυτά που ξέρω τώρα. Αν θα δούλευα μαζί του τώρα; Οχι. Και δηλώνω την αλληλεγγύη μου στην κόρη του και της απολογούμαι αν η συμμετοχή μου στο έργο του της προκάλεσε πόνο ή την έκανε να νιώσει απόρριψη. Είναι συναρπαστικό ότι μπορώ να λέω αυτά τα πράγματα πια χωρίς να φοβάμαι ότι θα μπω σε κάποια μαύρη λίστα.

Στον αντίποδα όσων αποκυρήττουν πλέον δημόσια τον Γούντι Αλεν, υποστηρικτικής παραμένει ο Αλεκ Μπόλντγουιν με νέες δηλώσεις που περιλαμβάνουν μέχρι και το «To Kill a Mockingbird» και η φίλη του, Ντάιαν Κίτον, που τον υποστηρίζει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Hayley Atwell Με τους Γούντι Αλεν, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Κόλιν Φάρελ στην πρεμιέρα του «Cassandra's Dream» στη Βενετία

Επιβεβαιώνοντας τόσο την κοινή γνώση ότι ο Γούντι Αλεν έχει ελάχιστη επαφή με τους ηθοποιούς του, όσο και την Μαριόν Κοτιγιάρ που το εξέφρασε πρόσφατα, κάτω από το φως των αποκηρύξεων από τους συνεργάτες του μέσα στα χρόνια, η Ατγουελ συμπληρώνει:

«Δεν ένιωθα να με σκηνοθετεί καθόλου. Δεν είχα την παραμικρή σχέση μαζί του. Και αυτό ήταν μια χαρά αλλά περίεργο. Ηταν μια τεράστια ευκαιρία, γι' αυτό και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσε και έφυγα.»

Οι σταρ που (μέχρι στιγμής) έχουν αποκηρύξει τον Γούντι Αλεν: