Buzz

H Πενέλοπε Κρουζ τραγουδάει ένα ερωτικό «αντίο» σε μια σχέση!

στα 10

Δοκιμάζοντας ξανά τις δυνάμεις της στο τραγούδι - μετά το ατυχές «Nine» - η Πενέλοπε Κρουζ συνοδεύει τον Μιγκέλ Μποσέ στο καινούριο του single «Decirnos Adios» σε ένα ασπρόμαυρο ερωτικό βίντεο κλιπ για τις μικρές ώρες της μέρας.

H Πενέλοπε Κρουζ τραγουδάει ένα ερωτικό «αντίο» σε μια σχέση!

Επιστρέφοντας στις ρίζες της, η Πενέλοπε Κρουζ, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της το 1989 σε ηλικία 15 ετών πρωταγωνιστώντας στο βίντεο κλιπ του ισπανικού ποπ συγκροτήματος Mecano, πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο του βραβευμένου με Grammy Ισπανο- Ιταλού Μιγκέλ Μποσέ (θυμηθείτε τον με τριπλό ρόλο στα «Ψηλά Τακούνια» του Αλμοδόβαρ) για το πρώτο single του ομώνυμου καινούριου του δίσκου, «Decirnos Adios».

Και δοκιμάζοντας για ακόμη μια φορά τις τραγουδιστικές της ικανότητες (εντάξει στο «Nine» δεν τραγουδούσε κι άσχημα...), συνοδεύει τον Μποσέ σε ένα τραγούδι γραμμένο από τον αδερφό της, Εντουάρντο, που δεν χρειάζεται να γνωρίζει κανείς ισπανικά για να αντιληφθεί το ερωτικό του πονεμένο περιεχόμενο.

Δείτε το ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ παρακάτω και αναζητήστε την Πενέλοπε Κρουζ στο τρέιλερ του «Los Amantes Pasajeros» του Πέδρο Αλμοδόβαρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και βρίσκει τη μούσα του Ισπανού σκηνοθέτη στο ρόλο μιας υπαλλήλου του προσωπικού εδάφους ενός αεροδρομίου.