Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2017: Αυτό θα είναι το μενού των σταρς στην 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών

στα 10

Σε αντίθεση με πολλές φήμες που θέλουν τους σταρς να μην τρώνε καθόλου, το παρακάτω μενού έρχεται για δείξει ότι όχι μόνο τρώνε, αλλά και μάλιστα καλά!

Χρυσές Σφαίρες 2017: Αυτό θα είναι το μενού των σταρς στην 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών

Αν ποτέ σας ενδιέφερε να μάθετε το τι τρώνε οι σταρς κατά την διάρκεια απονομής των Χρυσών Σφαιρών, εμείς εδώ στο Flix σας παρουσιάζουμε το μενού με το οποίο θα δειπνήσουν όλοι αυτοί οι διάσημοι που θα παραβρεθούν αυτή την Κυριακή στο Beverly Hilton για την απονομή των βραβείων. Το μενού επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης Ιταλός Σεφ Αλμπερίκο Νουντσιάτα και θα περιλαμβάνει τρία γεύματα.

Διαβάστε επίσης: Ο Τζίμι Φάλον είναι σίγουρος πως οι Χρυσές Σφαίρες θα είναι το πρώτο και το τελευταίο πάρτι του 2017

ggsalad

Το πρώτο γεύμα, το οποίο θα είναι ορεκτικό, θα περιλαμβάνει διάφορα λαχανικά και φρούτα, κόκκινα παντζάρια, κομμάτια καρπουζιού, ρόκα, τριμμένο κατσικίσιο τυρί, γκρέιπφρουτ και ψημένα φιστίκια - δηλαδή σαλάτα με παντζάρια σερβιρισμένη με σάλτσα από λάιμ.

ggentree

Το κυρίως πιάτο θα περιλαμβάνει χιλιανό λαβράκι με φιλέ μινιόν συνοδευμένο με πουρέ από σέλινο και σπιτική λιαστή τομάτα πέστο. Το φιλέ μινιόν θα έχει ψηθεί στην σχάρα και θα σερβίρεται με 24ων ετών ριζότο Παρμιτζιάνο με άγρια μανιτάρια και μικρά μπρόκολα σε σχήμα λουλουδιών καρυκευμένα με σκόρδο.

Φυσικά δεν θα λείπει και ένα κυρίως πιάτο για χορτοφάγους το οποίο θα περιλαμβάνει ένα κρεμώδες ριζότο με μανιτάρια συνοδευμένα με εποχιακά λαχανικά.

Διαβάστε ακόμη: Χρυσές Σφαίρες 2017: Οι υποψηφιότητες

ggdesert

Στο τέλος οι καλεσμένοι θα έχουν επιλογή ανάμεσα σε τρία επιδόρπια όλα σερβιρισμένα με σάλτσα φράουλας και κουλί. Το πρώτο επιδόρπιο ονομάζεται Ντελίτσια και πρόκειται για ένα παραδοσιακό nαπολιτάνικο κέικ αμυγδάλου με κρέμα μασκαρπόνε με γεύση πορτοκάλι. Το άλλο επιδόρπιο είναι προφιτερόλ με τραγανά κουφέτα αμυγδάλου και σoς σοκολάτας, γεμισμένα με κρέμα βανίλιας αμαρέτο. Και τέλος οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σοκολάτα gianduja καλυμμένη με πραλίνα gianduja και μους σοκολάτας αμαρέτο με τριμμένο φουντούκι.

Απολαύστε τον Σεφ να παρουσιάζει το μενού στο βίντεο που ακολουθεί.


Μείνετε μαζί με το Flix μέχρι και το τελευταίο βραβείο της φετινής 74ης Απονομής των Χρυσών Σφαιρών τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου 2017. Παρακολουθήστε μαζί μας όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από το Beverly Hilton του Λος Άντζελες, με σχολιασμό και χειροκροτήματα σαν να ήσασταν εκεί. Η 74η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών μεταδίδεται ζωντανά αποκλειστικά από τα κανάλια novacinema.

Περισσότερες Χρυσές Σφαίρες 2017: