Buzz

Κανένα «La La Land» σαν το «Going Down in La La Land»!

στα 10

Το 2011 μια queer ταινία για την απατηλή βιομηχανία των κινηματογραφικών ονείρων είχε βάλει το «La La Land» στη ζωή μας, πριν την ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ.

Κανένα «La La Land» σαν το «Going Down in La La Land»!

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως νιώθει ο Κάσπερ Aντρεας (της φήμης του «Big Gay Musical») για το γεγονός πως το 2011 το δικό του «Going Down in La La Land» δεν γνώρισε ποτέ την επιτυχία που γνωρίζει φέτος το «La La Land» του Ντάμιεν Σαζέλ με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εμα Στόουν να οδεύουν ολοταχώς (και τραγουδιστά) προς τα Οσκαρ.

Η δική του ταινία ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αντι Ζέφερ και η ιστορία της είχε για κεντρικό ήρωα ένα νεαρό που φτάνει στο Λος Αντζελες από τη Νέα Υόρκη αναζητώντας μια καριέρα στην κινηματογραφική βιομηχανία. Το ότι θα καταλήξει να κάνει πορνό είναι ένα άλλο θέμα, αφού η ουσία της ταινίας του Αντρεας είναι η ψεύτικη λάμψη της πόλης των Αγγέλων και της βιομηχανίας του θεάματος.

Δείτε ακόμη: Εμα Στόουν, είσαι το la la land στη ζωή μας!

Going Down in La La Land 607

Going Down in La La Land 607

«Είναι το γκέι "Pretty Woman"», λέει ο Κάσπερ Αντρεας. «Δεν είχα σκοπό να δείξω τη λάμψη της βιομηχανίας πορνό, αλλά ήθελα να δείξω πως ο ήρωας γοητεύται από αυτήν.»

[Για την ιστορία, ανάμεσα σε πολλά άλλα, υπάρχει μια σειρά με τίτλο «La La Land» του 2010, μια μικρού μήκους ταινία με τίτλο «La La Land» το 2006, μια κωμωδία με τίτλο «Brainiacs in La La Land» του 2010, το ντοκιμαντέρ για τον Γκάρι Νιούμαν με τίτλο «Gary Numan: Android in La La Land» του 2016, μια μικρού μήκους με τίτλο «Fairytale in La La Land» του 2014 και ακόμη μια σειρά με τίτλο «La La Land» του 2008.]

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Going Down in La La Land»:


Διαβάστε ακόμη:

Going Down in La La Land 607