Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δείχνει ενθουσιασμένος που οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάργκο Ρόμπι θα γίνουν οι γονείς του

στα 10

Οχι φυσικά στα αλήθεια αλλά θα πρωταγωνιστήσουν στο prequel της ταινίας «Ocean’s 11» παίζοντας τους γονείς του Ντάνι Οσεαν, τον ρόλο τον οποίο έπαιζε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στις ταινίες του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δείχνει ενθουσιασμένος που οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάργκο Ρόμπι θα γίνουν οι γονείς του

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Barbie» οι Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά σε νέα ταινία. Αυτή την φορά θα πρωταγωνιστήσουν στο prequel του «Ocean’s 11» και οι φήμες τους θέλουν να παίζουν τους γονείς του Ντάνι Οσεαν, τον ρόλο τον οποίο έπαιζε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στις ταινίες του Στίβεν Σόντερμπεργκ.

Στο άκουσμα των νέων αυτών ο Κλούνεϊ φαίνεται πως είναι καταενθουσιασμένος. Μιλώντας στο Variety κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της νέα του ταινίας «The Boys in the Boat» ο Κλούνεϊ δήλωσε «η Μάργκοτ Ρόμπι είναι η μητέρα μου; Πάντα το σκεφτόμουν αυτό. Και ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο πατέρας μου, και όταν το σκεφτείς, ακούγεται λογικό. Στα αλήθεια…»

Ο Τζέι Ρόουτς πρόκειται να σκηνοθετήσει το prequel, με την Κάρι Σόλομον να γράφει το σενάριο. Ενώ η τριλογία με πρωταγωνιστή τον Κλούνεϊ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας, όπως και η αρχική ταινία του 1960 με πρωταγωνιστή τους Rat Pack, το νέο prequel αναμένεται να λάβει χώρα στην Ευρώπη της δεκαετίας του 1960. Μέχρι στιγμής πέρα από τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ δεν έχει ανακοινωθεί κανένας άλλος από το καστ.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτο τρέιλερ του «The Boys in the Boat» του Τζορτζ Κλούνεϊ

ocean's eleven

Οσο αφορά τη νέα ταινία του Κλούνεϊ «The Boys in the Boat», βασίζεται στη ομότιτλο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν, αφορά την ομάδα κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον του 1936 που αγωνίστηκε για το χρυσό στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βερολίνο, την ίδια χρονιά που ο Τζέσι Οουενς, ένας μη Αρειος αθλητής, κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια μέσα στη χώρα των Ναζί. Αυτή η εμπνευσμένη αληθινή ιστορία ακολουθεί μια ομάδα αουτσάιντερ στο απόγειο της Μεγάλης Υφεσης του 1929 καθώς βρίσκονται στο προσκήνιο και αντιμετωπίζουν επίλεκτους αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 25 Δεκεμβρίου.