Buzz

Ο Γκάρεθ Εντουαρντς δεν θέλει να επιστρέψει για να σκηνοθετήσει άλλα franchises

στα 10

Μετά την τελευταία του ταινία ο Εντουαρντς αποφάσισε πως είναι καιρός να μείνει για λίγο εκτός των μεγάλων franchises και να ασχοληθεί μόνο με καινούργια πράγματα.

Ο Γκάρεθ Εντουαρντς δεν θέλει να επιστρέψει για να σκηνοθετήσει άλλα franchises

Ο Γκάρεθ Εντουαρντς έχει κάνει καριέρα αναλαμβάνοντας την σκηνοθεσία ταινιών μερικών αρκετά βαρβάτων franchises, όπως το «Godzilla» και το «Rogue One». Αλλά μετά τη νέα ταινία του «Ο Δημιουργός», ο Εντουαρντς φαίνεται πως δεν είναι και τόσο διατεθειμένος να επιστρέψει στα μεγάλα blockbusters.

Εδώ και καιρό μάλιστα ακούγονταν οι φήμες πως θα αναλάμβανε την σκηνοθεσία του καινούργιου Τζέιμς Μποντ, κάτι που ο ίδιος φαίνεται πως απέρριψε, δίνοντας μια απάντηση στο JOE.ie που υποδηλώνει πως μάλλον τέλειωσε με τη δημιουργία ταινιών franchise, τουλάχιστον προς το παρόν. «Ημουν πραγματικά τυχερός. Κέρδισα το λαχείο στον κόσμο του franchise ταινιών», εξήγησε, αναφερόμενος στις ταινίες του «Godzilla» και «Rogue One». «Και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος όταν κερδίζει το λαχείο είναι να ξοδεύει τα κέρδη του σε περισσότερα λαχεία. Λοιπόν, νιώθω ότι καλύτερα να αφήσω τους άλλους να έχουν να δοκιμάσουν αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα: To «Monsters» του Γκάρεθ Εντουαρτς ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά

gareth edwards

Και συνέχισε λέγοντας πως «δεν θέλω να επιστρέψω στον παλιό τρόπο δημιουργίας ταινιών», συνέχισε, μιλώντας πιθανώς για τους παραγωγούς που συχνά θολώνουν τα franchises, όπως επεσήμανε πρόσφατα η Αβα ΝτιΒερνέ - είναι πάντα ένας συμβιβασμός. «"Ο Δημιουργός" μας άνοιξε τα μάτια με όλα όσα στοιχηματίσαμε και απέδωσαν. Οπότε θέλω απλώς να κάνω ταινίες στο ίδιο στυλ και να συνεχίσω να το πιέζω περισσότερο τα πράγματα αν μπορώ».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του παρακάτω.