Buzz

Ασχημα νέα για τους φανς του «Game of Thrones»

στα 10

Οταν ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν σκοτώνει τους αγαπημένους μας ήρωες, σκοτώνει τα όνειρά μας. Διαβάστε...

Ασχημα νέα για τους φανς του «Game of Thrones»

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν τρέφεται από τα δάκρυα των φανατικών του «Game of Thrones». Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν εξηγείται πώς αρέσκεται να δολοφονεί τους αγαπημένους μας ήρωες, χωρίς δισταγμό. Δεν εξηγείται πώς διαψεύδει κι όλα όσα έχουμε να ελπίζουμε για το μέλλον.

Διαβάστε ακόμη:Μην ακούτε κανέναν άλλον: συγκεντρώσαμε όλα όσα είπε ο Κιτ «Jon Snow» Χάρινγκτον για το φινάλε του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»

Εδώ και μήνες ακούγονται φήμες για την κινηματογραφική μεταφορά του «Game of Thrones», για την ταινία. Ο ίδιος είχε μάλιστα αφήσει υπόνοιες σε παλιότερο ComiCon, ο ίδιος είχε πει ότι θα συμμετέχει στο σενάριο (στο after party των πρόσφατων Βραβείων ΕΜΜΥ). Οπως καταλαβαίνετε, αυτό ήταν για εβδομάδες το trending topic όλων των social media.

jimmy fallon george r r martin 607

Θυμηθείτε επίσης: Το «Game of Thrones 6» υποδέχεται τον Μαξ φον Σίντοφ!

Σήμερα ο Μάρτιν διαψεύδει τα πάντα. Μπήκε ο ίδιος στο blog LiveJournal και ενημέρωσε τους θαυμαστές για την «ανακρίβεια» των ειδήσεων:

«Είναι όλα ψέμματα. Οχι μόνο εγώ, αλλά και κανένας άλλος δεν ετοιμάζει καμία "Game of Thrones" ταινία. Ντροπή στους δημοσιογράφους που έβαλαν λόγια στο στόμα μου...»

Μαντέψτε τι έγινε viral στα social media μετά από αυτό: ο θρήνος των GameofThroners.

Διαβάστε περισσότερα: