Buzz

Οι πρώτες αντιδράσεις του «Furiosa» μιλάνε για ένα ανελέητο έπος

στα 10

Oh, what a lovely day!

Οι πρώτες αντιδράσεις του «Furiosa» μιλάνε για ένα ανελέητο έπος

Το «Furiosa» ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να κάνει την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών. Αλλά πριν από αυτό η ταινία έκανε μια πρεμιέρα για λίγους τυχερούς στην Αυστραλία την προηγούμενη εβδομάδα και οι πρώτες εντυπώσεις ήδη έκαναν την εμφάνισή τους στο ίντερνετ.

Για άλλη μια φορά φαίνεται πως ο Τζορτζ Μίλερ έχει μια εκπληκτική ταινία δράσης στα χέρια του, μια και αρκετοί την αποκαλούν «μια από τις πιο δυνατές και καλύτερες ταινίες δράσης που γυρίστηκαν ποτέ», ενώ κάποιοι άλλοι ως ένα «άγριο και ανελέητο έπος».

Φυσικά όλοι έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τους δυο πρωταγωνιστές της ταινίας, Ανια Τέιλορ-Τζόι και Κρις Χέμσγουορθ, οι οποίοι «παραδίδουν εξίσου υπέροχες ερμηνείες». Μπορείτε να διαβάσετε μερικές από αυτές τις αντιδράσεις παρακάτω, ενώ οι πρώτες κριτικές της ταινίας αναμένονται μετά την πρεμιέρα της στις Κάννες.

Διαβάστε ακόμα: Το «Furiosa» έχει μια σκηνή δράσης 15 λεπτών που χρειάστηκε 78 μέρες για να γυριστεί

Furiosa: A Mad Max Saga

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, «καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόζα αρπάζεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον Πολέμαρχο Ντεμέντους. Ταξιδεύοντας στην έρημο συναντούν την Ακρόπολη στην οποία κυβερνά ο Immortal Joe. Καθώς οι δύο Τύραννοι πολεμούν για κυριαρχία, η Φουριόζα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο για το σπίτι της.» Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Ανια Τέιλορ-Τζόι, στον εμβληματικό ρόλο της Φουριόζα, ο Κρις Χέμσγουορθ (ο οποίος εδώ θα παίξει τον ρόλο του κακού) και ο Γιάγια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ. To σενάριο το έχει γράψει ο Μίλερ μαζί με τον Νικ Λαθούρις.

Το «Furiosa» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 24 Μαΐου του 2024.