Buzz

Δείτε τον Αντονι Χόπκινς ως Σίγκμουντ Φρόιντ στο πρώτο τρέιλερ του «Freud’s Last Session»

στα 10

Αραγε ο ρόλος αυτός θα φέρει μαζί και το τρίτο Οσκαρ του Χόπκινς;

Δείτε τον Αντονι Χόπκινς ως Σίγκμουντ Φρόιντ στο πρώτο τρέιλερ του «Freud’s Last Session»

Στα 85 του χρόνια ο Αντονι Χόπκινς αρκετούς απαιτητικούς ρόλους. Ο τελευταίος του μάλιστα στην ταινία «Ο Πατέρας» του Φλόριαν Ζέλερ, του χάρισε το δεύτερο του Οσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Και τώρα ετοιμάζεται να παίξει έναν ακόμα ρόλο ο οποίος σίγουρα κανέναν, και σίγουρα ούτε την Ακαδημία, αδιάφορο.

Ο Χόπκινς πρωταγωνιστεί ως τον πατέρα της ψυχανάλυσης Σίγκμουντ Φρόιντ στην επερχόμενη ταινία με τίτλο «Freud’s Last Session», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο θεατρικό έργο του Μαρκ Εστί. Τζερμέιν, το οποίο με την σειρά του βασίστηκε στο βιβλίο «The Question of God: C.S. Lewis and Sigmund Freud Debate God, Love, Sex, and the Meaning of Life» του Αρμάντ Νίκολι. Η σκηνοθεσία θα είναι του Μάθιου Μπράουν, γνωστού από την ταινία «The Man Who Knew Infinity».

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μεταμορφώνεται στον Λέοναρντ Μπερνστάιν στο νέο τρέιλερ του «Maestro»

freud's last session

Η ταινία διαδραματίζεται τις παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (ο Φρόιντ πέθανε τον Σεπτέμβριο του 1939, λίγες μόλις εβδομάδες μετά το ξέσπασμα του πολέμου), καθώς ο Φρόιντ και ο συγγραφέας των «Χρονικών της Νάρνια» Σι. Ες. Λιούις συναντιούνται για να συζητήσουν την ύπαρξη του Θεού. Η εκτενής (φανταστική) συζήτησή τους θα αγγίξει ορισμένες από τις λιγότερο συμβατικές σχέσεις του ζευγαριού, όπως το ειδύλλιο του Λίουις με τη μητέρα ενός φίλου του και τον ρόλο του Φρόιντ ως πατέρα της λεσβίας κόρης του. Σίγουρα, δεδομένων όλων όσων γνωρίζουμε για τον Φρόιντ, αυτές οι συζητήσεις θα γίνουν αρκετά περίεργες.

Ο Μάθιου Γκουντ πρωταγωνιστεί επίσης στον ρόλο του Λιούις, μαζί με τους Αλαν Γκρέισμαν, Μεγκ Τόμσον, Ρόμπερτ Στίλμαν, Χάνα Λίντερ και Τρίστεν Οπρεν Λιντς.

Η ταινία «Freud’s Last Session» θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένες αίθουσες στη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες στις 22 Δεκεμβρίου, πριν ανοίξει κανονικά στις αίθουσες τον Γενάρη του 2024. Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.