Buzz

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Flix Team
Τι βλέπουμε στο σπίτι την Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.


Harry Potter and the Sorcerer's Stone 607

Ο Χάρι Πότερ Και Η Φιλοσοφική Λίθος (Harry Potter And The Philosopher's Stone) του Κρις Κολόμπους

Την ημέρα των 11ων γενεθλίων του, ο Χάρι Πότερ, ένα συνεσταλμένο ορφανό παιδί, που ζει με τον άκαρδο θείο του και τη δεσποτική θεία του, δέχεται την επίσκεψη του Χάγκριντ, ενός καλόκαρδου... γίγαντα, που τον πληροφορεί πως στην πραγματικότητα οι γονείς του ήταν πανίσχυροι μάγοι! Έτσι, ο Χάρι γίνεται δεκτός στους κόλπους του Χόγκουορτς, μιας σχολής εκπαίδευσης μάγων, που βρίσκεται κάπου στα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Εκεί, θα αποκτήσει καινούριους φίλους, θα μάθει να χειρίζεται τις υπερφυσικές δυνάμεις του με τόλμη αλλά και σύνεση ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο, σχετικά με το θάνατο των γονιών του.

Η ταινία προβάλλεται στις 11.45 στο Star

strange world

Παράξενος Κόσμος (Strange World) του Ντον Χολ

Η ταινία μας μεταφέρει στη μυθική χώρα της Αβαλόνια, όπου τρεις γενιές της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Κλέιντ βρίσκονται σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη περιοχή, όπου παραμονεύουν μυθικά πλάσματα. Οι διαφορές τους μπορεί να υπονομεύσουν την, αναμφίβολα, πιο κρίσιμη αποστολή τους.

H νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney είναι μια μεγάλη... περιπέτεια. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+

paddington

Πάντινγκτον (Paddington) του Πολ Κινγκ

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει από τις αχανείς ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι όπως τη φανταζόταν δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν. Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας, αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο”), αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους. Κι ενώ όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη συνύπαρξη του σκανδαλιάρη Πάντινγκτον με τη νέα του οικογένεια, τα πράγματα θα έρθουν άνω κάτω όταν το σπάνιο αρκουδάκι μας θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν.

To πιο κλασσικό αρκουδάκι της Βρετανίας (έστω και με καταγωγή από το Περού), σε μια ταινία αντάξια του μύθου του. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 21.00 στον ΑΝΤ1

hugo 607

«Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε

Ενα οκτάχρονο αγόρι μεγαλώνει ολομόναχο, κρυμμένο στα ρολόγια, τους διαδρόμους και τα μυστικά πατάρια σιδηροδρομικού σταθμού του Μονπαρνάς στο Παρίσι. Ο πατέρας του, πριν πεθάνει, του είχε αφήσει ένα απίθανο εύρημα: ένα «αυτόματο», ένα πρωτόγονο ρομπότ, το οποίο μαζί είχαν αποφασίσει να κάνουν να ξαναδουλέψει. Ο Χιούγκο προσπαθεί ακόμα να το επισκευάσει, αλλά αντιμετωπίζει ένα σωρό δυσκολίες. Από τη μία, ο κακός σταθμάρχης τον καταδιώκει, μαζί με τον επιθετικό του σκύλο. Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης του παιχνιδάδικου του σταθμού τον έχει βάλει στο μάτι. Ομως ο Χιούγκο θα βρει στην αναζήτησή του μία σύμμαχο, τη θαρραλέα Ιζαμπέλ και οι δυο τους προσπαθήσουν να εκπληρώσουν το όνειρο του Χιούγκο, να λειτουργήσει το ρομπότ, να ξανασυναντήσει στη σφαίρα της ανάμνησης τον μπαμπά του. Η διαδρομή τους θα τους φέρει αντιμέτωπους με κάθε είδους ανθρώπους και θα τους οδηγήσει σ’ έναν πολύ μελαγχολικό παραμυθά, έναν από τους πρώτους δημιουργούς του κινηματογράφου, τον Ζορζ Μελιές.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε δοκιμάζει το 3D, προτείνεται για 11 Οσκαρ και δημιουργεί τίποτε λιγότερο από μια από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων, το απόλυτο ερωτικό γράμμα στη μαγεία του σινεμά. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στο Cosmote Cinema 1 στις 21.00

four weddings and a funeral

Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία (Four Weddings and a Funeral) του Μάικ Νιούελ

Ο Τσαρλς τα έχει όλα - γοητευτικός, έξυπνος, επιτυχημένος, με μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο! Και αυτό είναι Ισως ο λόγος που δεν έχει πειστεί ακόμα να παντρευτεί.'Ισως όμως και οι προβληματικοί γάμοι των φίλων του. 'Ολα όμως αλλάζουν, όταν σε ένα γάμο συναντήσει την Κάρι, μια όμορφη Αμερικανίδα. Το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν αργεί να φουντώσει, Θα χρειαστούν όμως πολλοί γάμοι και μια... κηδεία, μέχρι να καταλήξει εκεί που Θέλει ο Τσαρλς.

Παγκόσμια κινηματογραφική και εμπορική επιτυχία της δεκαετίας του 90, υποψήφια για δύο βραβεία 'Οσκαρ (Καλύτερης Ταινίας και Πρωτότυπου Σεναρίου), που από πολλούς κριτικούς Θεωρείται ως μια από τις καλύτερες βρετανικές ταινίες όλων των εποχών.

Η ταινία προβάλλεται στις 02.00 στον ΑΝΤ1


Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για το σπίτι στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς.