Buzz

Ξέρουμε τι kinky θα κάνετε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου!

στα 10

Συνεχίζοντας την προώθησή του ως το απόλυτο date movie για τον Αγιο Βαλεντίνο, το «Fifty Shades of Grey» βγάζει από το συρτάρι και άλλα σύνεργα ερωτικού πάθους.

Ξέρουμε τι kinky θα κάνετε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου!

Προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποβάλλει τον όρο του soft porn που κληρονόμησε από το ομώνυμο καρά-best-seller της Ε.Λ. Τζέιμς, το «Fifty Shades of Grey» πλασάρεται εδώ και καιρό ως η ταινία που θα κάνει τους ερωτευμένους να πάνε σινεμά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και γυρίζοντας στο σπίτι τους να αναζητήσουν όλους τους διαφορετικούς τρόπους για να εκφραστούν ερωτικά.

Κάτι σαν το «9 1/2 Εβδομάδες» της εποχής μας, στη συσκευασία ενός hi-tech ρομάντζου που αφηγείται τις περιπέτειες μιας κορασίδας και του βιτσιόζου δισεκατομμύριούχου κύριου Γκρέι, το φιλμ της Σαμ Τέιλορ Γουντ συνεχίζει να προκαλεί την περιέργεια για το τελικό αποτέλεσμα - και δεν μιλάει κανείς για τα εσώρουχα της Ντακότα Τζόνσον ή τους κοιλιακούς του Τζέιμι Ντόρναν.

Δείτε ακόμη: «My tastes are very singular». Το νέο τρέιλερ του « 50 Shades of Grey» μας κάνει τα γούστα

Fifty Shades of Grey Poster 607

Fifty Shades of Grey Poster 607

Ενα νέο tv spot δεν έρχεται να συμπληρώσει πολλά στο πιο πρόσφατο τρέιλερ που αποκάλυψε τα... σύνεργα του κύριου Γκρέι, αλλά αν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα είχαμε καιρό να δούμε μια ένοχη απόλαυση να χτίζει το momentum της τόσο περιγραφικά, κλείνοντας σχεδόν θέση από τώρα στα bad movies we love to hate.


To «Fifty Shades of Grey» της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον με τους Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον είναι προγραμματισμένο να ανοίξει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Φεβρουαρίου του 2015.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: