Buzz

Το «Fast 8» έψαξε πολύ για το νέο του τίτλο!

στα 10

Είναι ξεκαρδιστικά σοβαροφανής, αλλά πάντα το «Fast & Furious» είχε τη σωστή δόση χιούμορ: Δείτε τον νέο τίτλο του «Fast 8», στο teaser του trailer που περιμένουμε την Κυριακή!

Το «Fast 8» έψαξε πολύ για το νέο του τίτλο!

Ακούγεται λίγο σαν peplum, σα διασκευή της Παλαιάς Διαθήκης, σαν παλαιάς κοπής γουέστερν, ή γκανγκστερικού θρίλερ. Αλλά όχι. Η ταινία του λέγεται... «The Fate of the Furious» (να το κάνουμε πιο παιχνιδιάρικο; The F8 of the Furious!), δεν είναι παρά το «Fast 8», η νέα προσθήκη στο franchise του «Fast and Furious» που έρχεται τον Απρίλιο. Το τρέιλερ της ταινίας αναμένεται την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, αλλά υπάρχει το... teaser του trailer, με υπέροχο ολοκαίνουριο υλικό, με Σαρλίζ Θερόν, χωρίς Ελεν Μίρεν και, φυσικά, με ολόκληρη την ομάδα στο πόστο της. Let's play!

Δείτε ακόμη: O The Rock υπόσχεται την καλύτερη σκηνή απόδρασης από φυλακή ever, στο «Fast 8», motherf...ers

Πριν το teaser, διαβάστε την επίσημη σύνοψη του «The Fate of the Furious»: Ο Ντομ κι η Λέτι βρίσκονται στο μήνα του μέλιτος, ο Μπράιαν και η Μία έχουν αποσυρθεί, η υπόλοιπη συμμορία έχει δικαιωθεί, όλοι μοιάζουν να έχουν περάσει σ' ένα συμβατικό τρόπο ζωής. Αλλά όταν μια μυστηριώδης γυναίκα (η Cipher της Σαρλίζ Θερόν), παρασύνει τον Ντομ σ' ένα σύμπαν εγκλήματος απ' όπου δεν μπορεί να ξεφύγει και τα πιο κοντινά του πρόσωπα πρόκειται να προδοθούν, η ομάδα θα δοκιμαστεί όπως ποτέ ως τώρα. Από τις ακτές της Κούβας ως τους δρόμους της Νέας Υόρκης και τις παγωμένες πεδιάδες δίπλα στον Αρκτικό Ωκεανό, οι γνωστοί μας παίκτες θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τους αναρχικούς απ' το να σκορπίσουν το χάος στην παγκόσμια σκηνή και να διασώσουν τον άνθρωπο που τους έκανε οικογένεια.

Διαβάστε ακόμη: