Buzz

«Doctor Sleep»: O Στίβεν Κινγκ είναι έτοιμος για το κινηματογραφικό σίκουελ της «Λάμψης»

στα 10

To «Doctor Sleep», η συνέχεια της «Λάμψης» που ο Στίβεν Κινγκ έγραψε το 2013 ετοιμάζεται για την κινηματογραφική του μεταφορά.

«Doctor Sleep»: O Στίβεν Κινγκ είναι έτοιμος για το κινηματογραφικό σίκουελ της «Λάμψης»

Μπορεί ο Στίβεν Κινγκ να βρίσκει... χάλια τη «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, η ταινία του 1980 όμως παραμένει μία από τις πραγματικά ευτυχείς μεταφορές βιβλίου του στο σινεμά και - ανεξάρτητα από τη γνώμη του - ένα κλασικό κομμάτι τρόμου για κάθε επόμενη γενιά.

Το σίκουελ που ετοιμάζεται βασίζεται στο best-seller που ο Κινγκ έγραψε το 2013 με τίτλο «Doctor Sleep» και αφηγείται την ιστορία του ενήλικα πλέον Ντάνι Τόρανς, ο οποίος μοιάζει αδύνατον να ξεπεράσει όλα όσα συνέβησαν στο Ξενοδοχείο Overlook και τον τραυμάτισαν για πάντα. Οταν θα αποφασίσει να νικήσει τον αλκοολισμό αλλά και τους εφιάλτες του, ένα κορίτσι που μοιάζει να συνδέεται μαζί του πνευματικά θα τον φέρει πίσω στους διαδρόμους της παιδικής του ηλικίας.

Δείτε ακόμη: Oταν ο Σολ Μπας προσπαθούσε να φτιάξει την αφίσα της «Λάμψης» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ!

Doctor Sleep 607

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο (υπερεκτιμημένος και βραβευμένος με Οσκαρ σεναρίου για το «A Beautiful Mind») Ακίβα Γκόλντσμαν, ενώ ο Στίβεν Κινγκ θα αναλάβει χρέη εκτελεστή παραγωγού προκειμένου φανταζόμαστε να σιγουρέψει πως αυτή τη φορά το όραμά του θα αποδοθεί σωστά. Το ίδιο είχε κάνει και για τις ανάγκες της μίνι σειράς «The Shining» που προβλήθηκε το 1997, μιας μάλλον αδιάφορης προσπάθειας να ξεπεραστεί το φιλμ του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Δείτε εδώ ένα τρέιλερ για την κυκλοφορία του βιβλίου «Doctor Sleep»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: