Buzz

«Δεσμά Αίματος»: Κερδίστε το βιβλίο στο Flix!

στα 10

Η νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου βασίζεται στο βραβευμένο ομώνυμο βιβλίο της Μαρίας Πάουελ. Αν έχετε την περιέργεια να το διαβάσετε, κερδίστε το στο Flix!

«Δεσμά Αίματος»: Κερδίστε το βιβλίο στο Flix!

Πίσω από τα «Δεσμά Αίματος», την νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου που προβάλλεται εδώ και δύο μέρες στους κινηματογράφους, βρίσκεται ένα βραβευμένο βιβλίο.

Τα «Δεσμά Αίματος» της Μαρίας Πάουελ κυκλοφόρησαν το 2003 από τις εκδόσεις Κέδρος και το 2004 κέρδισαν το λογοτεχνικό βραβείο του περιοδικού «Διαβάζω» στην κατηγορία πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα. Τώρα, κυκλοφορούν με νέο εξώφυλλο - το πόστερ της κινηματογραφικής τους μεταφοράς.

Οσοι από εσάς επιθυμείτε να κερδίσετε ένα αντίτυπο του βιβλίου, στείλτε ένα mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Δεσμά Αίματος» και μπείτε στην κλήρωση! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail και θα πάρουν οδηγίες για το πώς θα παραλάβουν τα βιβλία τους!

Διαβάστε την περιγραφή της συγγραφέως στο οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Το ανακαινισμένο διαμέρισμα της Μαργαρίτας προμηνύει μια νέα αρχή. Ο πατέρας της είναι νεκρός, μαζί του και η εικόνα της άγνωστης σ' εκείνη μητέρας της. Το παρελθόν δίνει τη θέση του σε ένα λευκό, κομψό παρόν, όπως η ίδια φαντάζεται πως πρέπει να είναι η ζωή. Κι όμως θα αναζητήσει στη Βόρεια Ελλάδα τον απρόσιτο πρώην εραστή της, για να κλείσει ένα λογαριασμό που θεωρεί ότι υπάρχει ακόμη ανοιχτός μέσα τους. Τα "Δεσμά αίματος" είναι η ιστορία μιας βασανιστικής σχέσης που συνεχίζεται πέρα από το θάνατο κι ενός σκληρού έρωτα που ορίζεται από τους νόμους της μοίρας και του πεπρωμένου.

Διαβάστε την κριτική του Flix για τα «Δεσμά Αίματος» του Νίκου Παναγιωτόπουλου και δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Παναγιωτόπουλου, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του μπροστά από την κάμερα.