Buzz

Οι πίθηκοι έρχονται καβάλα: νέο teaser για το «Dawn of the Planet of the Apes»

στα 10

Με ημερομηνία εξόδου στην Αμερική τις 11 Ιουλίου, ο Σίζαρ και η εξελιγμένη αγέλη του ξεκινούν συντονισμένη καμπάνια μάρκετινγκ.

Οι πίθηκοι έρχονται καβάλα: νέο teaser για το «Dawn of the Planet of the Apes»

Σε μια συνέχεια ταινιών που πλέον δεν έχει... συνέχεια, ένα ακόμη κομμάτι του «Πλανήτη των Πιθήκων» έρχεται να συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε το «Rise of the Planet of the Apes» το 2011, πιο σκοτεινό και με τον Σίζαρ του Αντι Σέρκις να ανακηρύσσεται πλέον σε διαχρονικό ήρωα. Η πλοκή μας μεταφέρει δέκα χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία. Ο Σίζαρ προσπαθεί να επιβληθεί στο λαό των γενετικά μεταλλαγμένων πιθήκων, την ίδια ώρα που μια ομάδα επιζώντων ανθρώπων αγωνίζεται να επιβιώσει στο κατεστραμμένο Σαν Φρανσίσκο. Τα δυο «στρατόπεδα» συγκλίνουν σε μια συνθήκη ειρήνης, η οποία όμως γρήγορα καταρρέει, καθώς κι οι δυο πλευρές διεκδικούν τη θέση του μοναδικού και κυρίαρχου είδους στη Γη.

Αυτά μας λέει η επίσημη σύνοψη του «Rise of the Planet of the Apes», το οποίο προγραμματίζεται για έξοδο στις αμερικανικές αίθουσες, με διάθεση καλοκαιρινού blockbuster, στις 11 Ιουλίου. Σκηνοθετεί ο Ματ Ριβς του «Let Me In» και του «Cloverfield» και δίπλα στον Σίζαρ του Αντι Σέρκις συμπρωταγωνιστούν οι Τζέισον Κλαρκ, Κέρι Ράσελ, Γκάρι Ολντμαν, Τόμπι Κέμπελ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Κερκ Ασεβέδο, Ενρίκε Μαρτσιάνο και Τούντι Γκριρ. Δείτε παρακάτω το νέο teaser της ταινίας που κυκλοφόρησε για χρήση TV σποτ κι αισθανθείτε την απειλή να έρχεται… καβάλα στ’ άλογα!

Διαβάστε ακόμα: