Buzz

Με τη Σαρλίζ Θερόν σε «Dark Places» και ακόμη παραπέρα!

στα 10

To «Dark Places» καταφτάνει στις ελληνικές αίθουσες και ένα νέο διεθνές τρέιλερ μας βάζει ακόμη πιο βαθιά στο μυστήριο μιας εξιχνίασης ενός εγκλήματος με οδηγό την Σαρλίζ Θερόν. Μαζί της, πάμε όπου θέλει...

Με τη Σαρλίζ Θερόν σε «Dark Places» και ακόμη παραπέρα!

Ο Ζιλ Πακέ-Μπρένερ είχε αποκτήσει τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά του «Dark Places» της Τζίλιαν Φλιν πολύ πριν το «Gone Girl» του Ντέιβιντ Φίντσερ γίνει πραγματικότητα. Αλλά πολύ πιο εύκολα συγκεντρώνεις τα απαραίτητα (χρήματα και συνεργάτες) όταν είσαι ο Ντέιβιντ Φίντσερ, παρά όταν είναι ο σκηνοθέτης του... «Sarah's Key». Κι έτσι τώρα, το «Dark Places» έρχεται στις οθόνες ως διασκευασμένο «από τη συγγραφέα του "Gone Girl"» κι όχι το αντίστροφο, αν και το γεμάτο ένταση τρέιλερ και η καθηλωτική Σαρλίζ Θερόν μάς προετοιμάζουν για ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ.

Διαβάστε ακόμη: «Hey Girl»: Το φεμινιστικό μανιφέστο του «Mad Max: Fury Road» γίνεται viral

Dark Places 607

Στην ιστορία, η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται τη Λίμπι, μια γυναίκα σε κατάθλιψη, που προσπαθεί ακόμα να συμβιώσει με την ανάμνηση της νύχτας που δολοφονήθηκε η μητέρα κι οι αδελφές της. Η Λίμπι ήταν κοριτσάκι, η μοναδική επιζήσασα και, εξαιτίας της δικής της κατάθεσης, ο αδελφός της, Μπεν (τον υποδύεται ο Κόρεϊ Στολ), καταδικάστηκε για τους φόνους και φυλακίστηκε. Ομως η Λίμπι δεν είναι ακόμη σίγουρη ότι εκείνος ήταν ο πραγματικός ένοχος κι έτσι πιάνει τον μίτο που θα την οδηγήσει σε μια κοπέλα που γνώριζε παλιά - η Κλόε Γκρέις Μόρετς πολύ πιο ανατριχιαστική απ' ό,τι στο «Carrie» - κι η οποία μπορεί να κρατά το κλειδί του μυστηρίου. Στο πλάι της, μισό συμπαραστάτης, μισό περίεργος, ο μανιώδης των μυστηρίων, Λάιλ, που υποδύεται ο Νίκολας Χολτ κι η Κριστίνα Χέντρικς στο ρόλο της ανάμνησης της μητέρας.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει πως το να μεγαλώνεις δεν είναι δα και τόσο κακό!

Dark Places

H προγραμματισμένη έξοδος του «Dark Places» για την Ελλάδα είναι στις 2 Ιουλίου. Αν θέλετε να προλάβετε διαβάζοντας το βιβλίο, κυκλοφορεί με τον τίτλο «Σκοτεινός Τόπος» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Μετά το γαλλικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Μάρτιο (μπορείτε να το δείτε εδώ), μόλις κυκλοφόρησε και ένα νέο διεθνές τρέιλερ για την Ιαπωνία που μας βάζει ακόμη πιο βαθιά στο μυαλό της Σαρλίζ Θερόν. Δείτε το εδώ:


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Dark Places