Industry

Creative Greece #4: Επιστροφή στις αίθουσες - Μύθος ή πραγματικότητα;

στα 10

Στο τέταρτο επεισόδιο του Creative Greece, οι αιθουσάρχες Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και Ηλίας Γεωργιόπουλος ανοίγουν ξανά τη συζήτηση γύρω από την κινηματογραφική αίθουσα.

Creative Greece #4: Επιστροφή στις αίθουσες -  Μύθος ή πραγματικότητα;

Το Creative Greece είναι η πρώτη σειρά podcasts του Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη MEDIA - Creative Europe MEDIA Desk Greece, με καλεσμένους δημιουργούς, προγραμματιστές φεστιβάλ, υπεύθυνους καινοτόμων δράσεων που αλλάζουν το τοπίο της ελληνικής οπτικοακουστικής δημιουργίας σήμερα.

Το τέταρτο επεισόδιο έχει καλεσμένους τους αιθουσάρχες Ιφιγένεια Βλαχογιάννη (Cine Star, Βέροια) και Ηλία Γεωργιόπουλο (Δαναός, Ανεσις).

Ακούτε το podcast στο Spotify και στο YouTube.

ιφιγένεια H Ιφιγένεια Βλαχογιάννη στο θερινό Cine Star στη Βέροια

ηλίας Ο Ηλίας Γεωργιόπουλος με τον Ρένο Χαραλαμπίδη στο Δαναό

Από τους πιο ανήσυχους αιθουσάρχες σε Βέροια και Αθήνα, η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη του Cine Star και ο Ηλίας Γεωργιόπουλος, ιδιοκτήτης του Δαναού και του Ανεσις, ανοίγουν ξανά τη συζήτηση της κινηματογραφικής αίθουσας. Μιλούν για τα μαθήματα που έχουν πάρει από την πολύχρονη εμπειρία τους. Υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα της συλλογικής θέασης μιας ταινίας. Αξιολογούν τη θερινή σεζόν σε σχέση με την περσινή χρονιά. Και δηλώνουν αισιόδοξοι για την επιστροφή του κόσμου στις αίθουσες.

Ακούτε το podcast στο Spotify και στο YouTube.

Creative Greece #4 | Δημοσιογραφική επιμέλεια: Flix.gr | Εκφώνηση: Πόλυ Λυκούργου | Ηχογράφηση - Μίξη: Mixer Productions | © Creative Europe MEDIA Desk Greece 2023