Buzz

Ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

στα 10

Μετά από φήμες αρκετών χρόνων, ο Κρίστοφερ Νόλαν επιβεβαίωσε τελικά πως δεν θα ασχοληθεί με τον επόμενο Μποντ.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

Μπορεί η διαδικασία παραγωγής για το επόμενο κεφάλαιο του Τζέιμς Μποντ να μην έχει ακόμα ξεκινήσει, αλλά όλο αυτόν τον καιρό ακούγονταν μια φήμη πως ο Κρίστοφερ Νόλαν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να σκηνοθετούσε την ταινία.

Αλλά για άλλη μια φορά οι ελπίδες μας έγιναν χίλια κομμάτια όταν ο ίδιο ο Νόλαν επιβεβαίωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μιλώντας στο Associated Press ρωτήθηκε για το πως νοιώθει τώρα που οι απεργίες έχουν πλέον σταματήσει και φυσικά για το εάν θα σκηνοθετήσει τον επόμενο Μπόντ. «Οχι, δυστυχώς όχι», απάντησε στεγνά ο Νόλαν. «Οι φήμες δεν είναι αληθινές, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που οι απεργίες τελείωσαν και μπορούμε να επιστρέψουμε όλοι στις δουλείες μας».

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρίστοφερ Νόλαν έριξε πολλή φροντίδα στη δημιουργία του Blu-ray του «Οπενχάιμερ»

james bond main

Η φήμη ότι ο Νόλαν ήταν υποψήφιος για τον επόμενο Μποντ κυκλοφορεί εδώ και χρόνια. Ολο αυτό ξεκίνησε από την ειλικρινά θετική γνώμη του σκηνοθέτη για το franchise σε συνδυασμό πάντα με κάποιες πληροφορίες που θέλουν την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι και άλλους να συζητούν με τον Νόλαν. Αλλά οι πρόσφατες δηλώσεις για το εάν θα δούλευε ποτέ ξανά με τα «Batman» πάνω σε κάποια ταινία franchise -θα το έκανε ξανά μόνο αν είχε τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο- φαίνεται πολύ απίθανο να πάρει ποτέ τη δουλειά ως σκηνοθέτης του επόμενου Μποντ.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του στο AP παρακάτω.