Buzz

Αγόρια στη θάλασσα: Πρώτη φωτογραφία από το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη

στα 10

Εχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματά του, το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγαρή αποκαλύπτει την πρώτη του υγρή εικόνα...

Αγόρια στη θάλασσα: Πρώτη φωτογραφία από το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Οταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της νέας ταινίας της Αθηνάς Τσαγγάρη με τίτλο «Chevalier», σε σενάριο του Ευθύμη Φιλίππου και της ίδιας της Τσαγγάρη, που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της το Μάρτιο και βρίσκεται στη διαδικασία του μοντάζ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Chevalier» της Αθηνάς Τσαγγάρη.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Faliro House Productions (παραγωγός: Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος) και της Haos Film (παραγωγός: Μαρία Χατζάκου), μια συμπαραγωγή της Nova, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ενώ τη διανομή της έχει εξασφαλίσει η Feelgood Entertainment.

Στην πρώτη φωτογραφία που μόλις κυκλοφόρησε, μπορούμε να δούμε το πλήρωμα του γιοτ στο οποίο εκτυλίσσεται η ταινία και τους «ημίγυμνους» πρωταγωνιστές της, τον Γιώργο Κέντρο, τον Πάνο Κορώνη, τον Βαγγέλη Μουρίκη, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τον Σάκη Ρουβά.

2

To «Chevalier», τρίτη μεγάλου μήκους ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη, έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το «Attenberg» που διακρίθηκε διεθνώς, ενώ ενδιάμεσα και ανάμεσα σε άλλα, η σκηνοθέτης γύρισε το μικρού μήκους «The Capsule», πρωταγωνίστησε στο «Πριν τα Μεσάνυχτα» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και συνεχίζει να ετοιμάζει το φιλόδοξο σχέδιο επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Duncharon».

Διαβάστε ακόμη: