Buzz

Συμβουλές μαγειρικής από τον (arrogant prick) Μπράντλεϊ Κούπερ

στα 10

Φυσικά είναι αλαζόνας. Αφού είναι σεφ. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ παίρνει τα ηνία της κουζίνας και της Σιένα Μίλερ στο κλιπ του «Burnt».

Συμβουλές μαγειρικής από τον (arrogant prick) Μπράντλεϊ Κούπερ

Το πιπέρι το ρίχνεις από νωρίς για να τσιγαριστεί, για να βγάλει το άρωμά του και να γίνει η γεύση πιο δυνατή. Κι άμα είναι, ρίχνεις και λίγο φασκόμηλο, γιατί όχι; Ο Μπράντλεϊ Κούπερ τραμπουκίζει τη Σιένα Μίλερ στην κουζίνα του «Burnt», στο νέο κλιπ της ταινίας που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου από την Odeon.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι στο μενού, στο «Burnt»

burnt 607

Κάποτε η ταινία λεγόταν «Chef» και σκηνοθέτης θα ήταν ο Ντέρεκ Σιανφράνς, όμως τελικά γυρίστηκε από τον σκηνοθέτη του «August, Osage County», Τζον Γουελς, κρατώντας το βασικό συστατικό, που δεν είναι άλλο από τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Κεντρικός ήρωας είναι ένας star chef που ξεπερνά εύκολα τα όρια και είναι συνηθισμένος σε κρίσεις δραματικής υπερβολής και λάθος κινήσεις, κάτι που θα του στοιχίσει την καριέρα του. «Καμένος» όχι στο μάτι της κουζίνας, αλλά από τις καταχρήσεις και την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του, είναι αποφασισμένος να κάνει μια καινούρια αρχή και θα βάλει στόχο όχι μόνο να ανοίξει ένα καινούριο εστιατόριο στο Παρίσι, μα και να κερδίσει τρία αστέρια Michelin σε ένα στοίχημα με τον εαυτό του και το μαγειρικό κατεστημένο.

Burnt 607

Εκτός από τον Μπράντλεϊ Κούπερ, στο «Burnt» πρωταγωνιστούν η Σιένα Μίλερ, ο Ομάρ Σι, ο Ντάνιελ Μπρουλ, η Ούμα Θέρμαν, πιπεριές, κολοκυθάκια, λαχταριστά κομμάτια κρέατος, μπαχαρικά και μερικά εξαιρετικά κοφτερά ατσάλινα μαχαίρια. Δείτε στο παρακάτω κλιπ πώς ο Μπράντλεϊ Κούπερ βάζει τη Σιένα Μίλερ στη θέση της και... το αντίστροφο.

Δείτε ακόμη: