Buzz

O Μπράιαν Σίνγκερ θα κάνει ταινία το «The Moon Is a Harsh Mistress»

στα 10

Sci-fi fans όλου του κόσμου ευτυχείτε. Μετά τους «X-Men: Apocalypse», ο Μπράιαν Σίνγκερ θα καταπιαστεί με τη σεληνιακή αποικία του Ρόμπερτ Ανσον Χάινλαϊν.

O Μπράιαν Σίνγκερ θα κάνει ταινία το «The Moon Is a Harsh Mistress»

Το «The Moon Is a Harsh Mistress», γραμμένο από τον Ρόμπερτ Ανσον Χάινλαϊν το 1966 και βραβευμένο με Hugo, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κληροδοτήματα στο σύμπαν της επιστημονικής φαντασίας και για χρόνια περίμενε τη σωστή ομάδα και τις κατάλληλες συνθήκες για να μεταφερθεί στο σινεμά – η τελευταία απόπειρα ήταν από την DreamWorks και τον Ντέιβιντ Χέιμερ, τον παραγωγό των «Χάρι Πότερ», αλλά δεν ευοδώθηκε. Κι η στιγμή τώρα ήρθε, με παραγωγό το στούντιο της Fox, σεναριογράφο τον Μαρκ Γκούγκενχαϊμ του «Arrow» και σκηνοθέτη τον Μπράιαν Σίνγκερ.

Διαβάστε ακόμη: Αυτοί θα είναι η Storm, η Τζιν Γκρέι και ο Cyclops του «X-Men Apocalypse»

Το «The Moon Is a Harsh Mistress» εκτυλίσσεται το 2075 (πολύ μακριά από το 1966, όχι τόσο από το σήμερα), εξιστορεί τις περιπέτειες μιας αποικίας στη Σελήνη, αποτελούμενης από καταδίκους, που επαναστατεί εναντίον της απολυταρχικής εξουσίας που ασκεί η Γη στους άλλους πλανήτες. Το μυθιστόρημα έχει τέτοιο πλήθος ηρώων, χώρων, ντεκόρ και, φυσικά, πολιτικών και κοινωνικών προεκτάσεων που αμέσως έρχεται στο μυαλό το «Cloud Atlas», αλλά μένει να δούμε τι κατεύθυνση θα δώσει στο υλικό του ο Μπράιαν Σίνγκερ.

Διαβάστε ακόμη:

moon is a harsh mistress 607