Buzz

Μπουμ! Τρελαθείτε με τον Τζόνι Ντεπ στο νέο τρέιλερ του «Black Mass»

στα 10

Πολύ, πολύ καλός μοιάζει, επιτέλους, ξανά ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του πολύ, πολύ κακού Γουάιτι Μπάλτζερ στο νέο τρέιλερ του «Black Mass» που οδεύει προς Βενετία.

Μπουμ! Τρελαθείτε με τον Τζόνι Ντεπ στο νέο τρέιλερ του «Black Mass»

Εχοντας γίνει απίστευτα δύσπιστοι απέναντι στον Τζόνι Ντεπ, κάτι μας λέει να κρατάμε μικρό καλάθι ακόμη και όταν βλέπουμε ένα τρέιλερ σαν αυτό του «Black Mass», όπου ο Ντεπ εκτός του ότι είναι αγνώριστος, μοιάζει πραγματικά τρομακτικός στο ρόλο του διάσημου μαφιόζου Γουάιτι Μπάλτζερ, του πιο διαβοήτου εγκληματία της Νότιας Βοστόνης και, ανάμεσα σε άλλα, έμπνευση για το ρόλο του Τζακ Νίκολσον στο «The Departed» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Το φιλμ, που διαδραματίζεται στα 70s, αφηγείται την ιστορία του πώς ο Μπάλτζερ έμεινε στην κορυφή της εγκληματικής ζωής της Βοστόνη για δεκαετίες με τη βοήθεια του FBI. Μισθωμένος ως πληροφοριοδότης για τις δράσεις της οικογένειας Πατριάρκα, ο Μπάλτζερ φρόντισε να καλύψει το κενό που άφησε η σύλληψη των μελών της για να γίνει ο αρχιμαφιόζος της περιοχής. Τo FBI κάλυπτε τις ενέργειές του - συμπεριλαμβανομένων και αρκετών φόνων, ενώ όταν η κυβέρνηση εξέδωσε ένταλμα συλληψής του το 1994, ο Μπάλτζερ φυγαδεύτηκε και έμεινε ελεύθερος για 16 χρόνια μέχρι τον εντοπισμό του στη Σάντα Μόνικα το 2011.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βενετίας 2015, όπου θα κάνει πρεμιέρα και το «Black Mass»

Το «Black Mass» σκηνοθετεί ο Σκοτ Κούπερ (με εύσημα το «Crazy Heart» που χάρισε στον Τζεφ Μπρίτζες το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και το «Out of the Furnace» με τον Κρίστιαν Μπέιλ), ενώ μαζί με τον Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστούν ο Κέβιν Μπέικον, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Τζόελ Ετζερτον, η Σιένα Μίλερ και η Ντακότα Τζόνσον.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ του «Black Mass», ακούγοντας Till it's Gone / Yelawolf, που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας 2015 και θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο (στην Ελλάδα 26 Νοεμβρίου από την Tanweer).

Διαβάστε και δείτε ακόμη: