Buzz

O Μπιλ Μάρεϊ έχει μερικές ωραίες ιδέες για το καστ του θηλυκού «Ghostbusters»!

στα 10

Στην πραγματικότητα, ο Μπιλ Μάρεϊ είναι ενθουσιασμένος με το all-female reboot του «Ghostbusters». Και έχει και μερικές υπέροχες ιδέες για τις γυναίκες που πρέπει να πρωταγωνιστήσουν...

O Μπιλ Μάρεϊ έχει μερικές ωραίες ιδέες για το καστ του θηλυκού «Ghostbusters»!

Το reboot του «Ghostbusters» με «έντονη γυναικεία παρουσία», όπως δήλωσε ο Ιβαν Ράιτμαν - που θα κρατήσει χρέη παραγωγού με σκηνοθέτη τον Πολ Φάιγκ των «Φιλενάδων» - μοιάζει να έχει πάρει κάτι περισσότερο από πράσινο φως, αφού οι φήμες φουντώνουν για το πιθανό καστ του αλλά και έξτρα λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα ξαναχτιστεί η ιστορία των πιο αστείων κυνηγών φαντασμάτων στην ιστορία του σινεμά.

Διαβάστε ακόμη: Το «Ghostbusters 3» είναι πραγματικότητα. Και θα είναι γυναικεία υπόθεση.

Ο Μπιλ Μάρεϊ που βρέθηκε στο Τορόντο για την «Bill Murray Day» και σε μια επετειακή προβολή των «Ghostbusters» έχει δηλώσει πως δεν θα επιστρέψει στο φιλμ παρά μόνο αν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πραγματικά. Από την άλλη, όμως, δήλωσε σε συνέντευξή του πως η ιδέα με το γυναικείο καστ ολοκληρώνουν μια ταινία που θα έβλεπε στα σίγουρα. Και επιπρόσθετα έδωσε μερικές ιδέες στον Πολ Φάιγκ, συμπληρώνοντας ονόματα γύρω από τη Μελίσα ΜακΚάρθι που μοιάζει να είναι η πρώτη που έχει στρατολογηθεί για το φιλμ.

Bill Murray 607 O Μπιλ Μάρεϊ μετά την προβολή του «Ghostbusters» στο 39ο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο

«Μου ακούγεται τέλειο. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα μπορούσαν να τρομάξουν κάθε είδους πνεύματα. Οχι είναι μια σπουδαία ιδέα. Δεν ξέρω για ποιες μιλάνε, αλλα είναι μια καλή ιδέα. Θα το έβλεπα. Λατρεύω τα βίντεο κλιπ του Ρόμπερτ Πάλμερ, οπότε γιατί να μην λατρέψω και το γυναικείο "Ghostbusters". Θα πήγαινα να δω αυτήν την ταινία και είμαι σίγουρος ότι θα έχουν καλύτερες στολές. Η Μελίσα θα είναι μια εντυπωσιακή ghostbuster. Και η Κρίστεν Γουίγκ είναι τόσο αστεία - Θεέ μου είναι αστεία! Μου αρέσει και αυτή η κοπέλα, η Λίντα Καρντελίνι πολύ (σ.σ. πρωταγωνίστρια στο «Freaks and Geeks» και στο «ER», ίσως πιο γνωστή ως γειτόνισσα του Ντον Ντρέιπερ στο «Mad Men»). Και η Εμα Στόουν είναι αστεία. Υπάρχουν μερικά αστεία κορίτσια εκεί έξω.»

Ο Μπιλ Μάρεϊ συμπρωταγωνιστεί με τη Μελίσα ΜακΚάρθι στο «St. Vincent» που έκανε την πρεμιέρα του στο Τορόντο και φέρνει τον Μάρεϊ πιθανό υποψήφιο για τα φετινά Οσκαρ.

Bill Murray 607

Διαβάστε ακόμη: