Φεστιβάλ / Βραβεία

Berlinale 2017: Η Ζακλίν Λέντζου μιλά στην κάμερα του Flix aπό το Βερολίνο

στα 10

Το «Hiwa» συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα των ταινιών μικρού μήκους της 67ης Berlinale κι η Ζακλίν Λέντζου στάθηκε στο κρύο για να μοιραστεί εντυπώσεις με το Flix.

Flix Team
Berlinale 2017: Η Ζακλίν Λέντζου μιλά στην κάμερα του Flix aπό το Βερολίνο

Με τον απόηχο της «Αλεπούς» ακόμη νωπό, από τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο και τα βραβεία του στα φεστιβάλ του κόσμου, η Ζακλίν Λέντζου συμμετέχει στο Διαγωνιστικό Τμήμα των ταινιών μικρού μήκους της 67ης Berlinale με το «Ηiwa», μια από τις ταινίες που είχαν γυριστεί στο πλαίσιο του Athens Film Lab, το παράλληλο τμήμα κινηματογραφικής δημιουργίας του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας το 2015.

Διαβάστε ακόμη: Το «Hiwa» της Ζακλίν Λέντζου στο Διαγωνιστικό Τμήμα των ταινιών μικρού μήκους της 67ης Berlinale

Το «Hiwa» περιγράφεται ως το όνειρο ενός ανθρώπου από τις Φιλιππίνες που περιπλανιέται στην Αθήνα, χωρίς να έχει έρθει ποτέ στη χώρα, ένα όνειρο που τελικά γίνεται εφιάλτης. Λίγο πριν την επίσημη προβολή της ταινίας, συναντήσαμε τη Ζακλίν Λέντζου στο Βερολίνο κι ακούσαμε όσα είχε να μας πει για την ταινία, τους συνεργάτες της κι αυτόν τον κόσμο που είναι πολύ μικρός! Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Η Berlinale 2017 με μια ματιά:


Διαβάστε ακόμη:

Το 67ο Φεστιβάλ Βερολίνου διεξάγεται φέτος από τις 9 έως και τις 19 Φεβρουαρίου 2017. Το Flix θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα μέσα και έξω από τις αίθουσες.