Buzz

Ο Μπένετ Μίλερ γύρισε διαφημίσεις για χαρτί τουαλέτας (και είναι υπέροχες)

στα 10

Οι τρεις ταινίες του έχουν διεκδικήσει και κερδίσει Οσκαρ. Ο Μπένετ Μίλερ όμως αποδεικνύει ότι έχει δαιμόνιο χιούμορ και ταλέντο με την απόλυτη δοκιμασία: πώς κάνεις διαφημίσεις για χαρτί τουαλέτας να ξεχωρίσουν;

Ο Μπένετ Μίλερ γύρισε διαφημίσεις για χαρτί τουαλέτας (και είναι υπέροχες)

«Capote», «Moneyball», «Fox Catcher». Ο Μπένετ Μίλερ είναι ένας υπερταλαντούχος δημιουργός που έχει υπογράψει τρεις πολυβραβευμένες ταινίες, οι οποίες, παρόλη την indie καρδιά τους έχουν φτάσει στην τελική ευθεία των Οσκαρ. Σήμερα όμως ανακαλύπτουμε μία ακόμα πτυχή του αμερικανού σκηνοθέτη: με το υπόγειο δαιμόνιο χιούμορ που μπορεί κανείς να αφουγκραστεί και σε όλες τις ταινίες του, έχει γυρίσει μία σειρά διαφημίσεων για... χαρτί τουαλέτας.

Δείτε ακόμα: Διαφημίσεις που οι σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελαν να ξεχάσουν!

Οχι, στ' αλήθεια τώρα: πόσες φορές έχουμε δει διαφημίσεις απορρυπαντικών, αποσμητικών, WC χαρτιών και είναι... ακριβώς το ίδιο concept, 40 χρόνια τώρα; Κι όμως. Θέλει έμπνευση, ταλέντο και χιούμορ για να αποδείξει κανείς ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τα πάντα διαφορετικά.

Δείτε ακόμα: Ο Γούντι Αλεν σε ιαπωνικές διαφημίσεις των 80ς

Βέβαια, όπως υπαινίσσονται και η διαφημίσεις του Μίλερ για το Quilted Northern, ορισμένα πράγματα καλύτερα να μην τα κοιτούσαμε ποτέ και καθόλου.

Δείτε τις:

.

.

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: