Buzz

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς παρουσιάζει την τουαλέτα του μέλλοντος!

στα 10

Στην παρθενική του εμφάνιση ως οικοδεσπότης στο «Saturday Night Live», ο Βρετανός ηθοποιός απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστος είναι.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς παρουσιάζει την τουαλέτα του μέλλοντος!

Μπορεί με το «Doctor Strange» ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς να έκανε το απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αυτό όμως δεν σημαίνει πώς σοβαρεύτηκε. Κάθε άλλο...

Επιβεβαιώνοντας την αυτοσαρκαστική του διάθεση και το απολαυστικά cool ύφος που τον ανέδειξαν σε σούπερ σταρ και απρόσμενο sex symbol τα τελευταία χρόνια, ο Βρετανός ηθοποιός έκανε την παρθενική του εμφάνιση ως οικοδεσπότης στο «Saturday Night Live», το οποίο εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία για να σατιρίσει τη ιλιγγιώδη δημοτικότητα και το απροσδιόριστο σεξ απίλ του Κάμπερμπατς, βάζοντάς τον, μεταξύ άλλων, να κάνει στριπτίζ σε γιαγιάδες και να τραγουδάει αισθαντικά ως άλλος Μπάρι Γουάιτ για όλα όσα τον κάνουν τόσο ακαταμάχητο.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η σωστή απενοχοποιημένη παρωδία του «The Notebook»!

Benedict Cumberbatch SNL 607

Ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες στιγμές της βραδιάς ήταν ένα σκετς-παρωδία του θρυλικού φουτουριστικού διαφημιστικού σποτ της Apple του 1984 (σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ!), με το οποίο η εταιρεία σύστηνε στο κοινό τους υπολογιστές Macintosh.

Μόνο που στην περίπτωση αυτή ο Κάμπερμπατς αναλαμβάνει να προωθήσει ένα επαναστατικό κάθισμα τουαλέτας με το όνομα Koohl Toilet, προορισμένο να αλλάξει μια για πάντα όλα όσα ξέραμε για τα καθίσματα τουαλέτας. Και καταφέρνει να κάνει ακόμα και μια τουαλέτα να φαίνεται cool...

Δείτε παρακάτω το βίντεο του σκετς, καθώς και το πρωτότυπο διαφημιστικό σποτ της Apple.



Διαβάστε ακόμη