Buzz

Το «The Batman» πήρε το ΟΚ για να συνεχίσει τα γυρίσματά του στη Μεγάλη Βρετανία

στα 10

Με τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές να ξεκινούν ξανά στη χώρα, η ταινία του Ματ Ριβς είναι από τις πρώτες που παίρνουν μπρος.

Το «The Batman» πήρε το ΟΚ για να συνεχίσει τα γυρίσματά του στη Μεγάλη Βρετανία

Οι οδηγίες και οι συμβουλές που κατέγραψαν από κοινού το British Film Commission και το British Film Institute, προς όλες τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές που είχαν σταματήσει λόγω του Covid-19 εγκρίθηκαν από τα αρμόδια υπουργεία της Μεγάλης Βρετανίας και το πράσινο φως για να ξεκινήσουν και πάλι γυρίσματα, δόθηκε κι επίσημα.

Ανάμεσα στις πρώτες παραγωγές που ξεκινούν να δουλεύουν ξανά (με όλα τα μέτρα προστασίας που καθορίζουν οι οδηγίες) είναι το «The Batman» του Ματ Ριβς που φέρνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Μπρους Γουέιν.

Δείτε ακόμη: Καμία καραντίνα σαν αυτή του Ρόμπερτ Πάτινσον

the batman 607

Και σειρά παίρνουν, φιλμ όπως η συνέχεια του «Fantastic Beasts», το «Little Mermaid», αλλά και η δεύτερη σεζόν του «The Witcher» του Netflix. Εξαιρετικά νέα για όλους τους φαν του Ρόμπερτ Πάτινσον και του σύμπαντος του Χάρι Πότερ, αλλά και για όσους ανησυχούσαν ότι δεν θα υπάρχει τίποτα να δουν σε μικρή και μεγάλη οθόνη τον επόμενο χειμώνα.

Και κυρίως σε κάθε πλευρά της κινηματογραφικής βιομηχανίας παγκοσμίως που υπέφερε (μαζί με ολόκληρο τον κόσμο) μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της τους τελευταίους μήνες.

Δείτε επίσης: Γυρίσματα ξανά: Δύο διεθνείς παραγωγές ξεκίνησαν ήδη. Πώς το κάνουν;