Buzz

Η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού; Πρώτες (ροζ) αντιδράσεις για την «Barbie»

στα 10

Η «Barbie» βγαίνει στις αίθουσες στις 20 Ιουλίου και ήδη κάποιοι μιλάνε για την καλύτερη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Η καλύτερη ταινία του καλοκαιριού; Πρώτες (ροζ) αντιδράσεις για την «Barbie»

Η πιο αναμενόμενη ταινία του καλοκαιριού (η «Barbie» για να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση) έκανε την πρεμιέρα της την Παρασκευή που μας πέρασε. Και όπως ήταν φυσικό έγινε μια έκρηξη από ροζ (και αντιδράσεις) στα social media.

Οι πρώτες αντιδράσεις μιλάνε για μια αρκετά αστεία και έξυπνη ταινία, ίσως και την καλύτερη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ, ενώ όλοι αναφέρονται στις υπέροχες ερμηνείες της Μάργκο Ρόμπι και, κυρίως, του Ράιαν Γκόσκλινγκ,. Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν και κάποιοι που γράφουν για μια ιστορία η οποία, αν και αρκετά φεμινιστική, έχει τα πάνω και τα κάτω της, χωρίς να φτάνει στα επίπεδα που ίσως κάποιοι θα περίμεναν.

Η «Barbie», χάρη στις αξιοσημείωτες στιγμές της και την έντονη διαφημιστική της καμπάνια, έχει γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του καλοκαιριού και αναμένεται να ανοίξει μαζί με το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν. Η αναμέτρηση του box office, που ονομάστηκε Barbenheimer, δείχνει πάντως την ταινία της «Barbie» να ανοίξει με 80-100 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική, σε αντίθεση με το «Oppenheimer» το οποίο αναμένεται να ανοίξει με 50 εκατομμύρια.

Διαβάστε ακόμα: Απαγορεύτηκε η προβολή της ταινίας «Barbie» στο Βιετνάμ

barbie

barbie

barbie

barbie

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάργκο Ρόμπι στον ρόλο της κούκλας Barbie και τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Ken. H πλοκή της παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό, αλλά πληροφορίες θέλουν την Barbie και τον Ken να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους με την Barbie να έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες μιας πραγματικής γυναίκας.

Μαζί με τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ πρωταγωνιστούν και οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάντρα Σιπ, Αμέρικα Φερέρα, Σίμου Λιού, Χάρι Νεφ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Μάικλ Σέρα, Ισα Ρέι, Εμα Μακί και Γουίλ Φέρελ.

Η «Barbie», της οποίας το σενάριο έγραψε η Γκέργουιγκ μαζί με τον Νόα Μπόμπακ, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου 2023.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις πρώτες αντιδράσεις από την ταινία.