Buzz

Wait a minute! Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ του «Assassin's Creed» που θα δούμε πριν την ταινία

στα 10

Βουτηγμένο στην Ιερά Εξέταση και στην τεχνολογία του μέλλοντος, το νέο και τελευταίο τρέιλερ του «Assassin's Creed» υπόσχεται μια φανταστική περιπέτεια μεταξύ πυράς και παρκούρ!

Flix Team
Wait a minute! Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ του «Assassin's Creed» που θα δούμε πριν την ταινία

Σκηνοθετημένο από τον Τζάστιν Κερζέλ του «Macbeth», το «Assasin's Creed» επανασυνδέει τους δύο σταρ της σεξπιρικής μεταφοράς, αφού εκτός από τον Μάικλ Φασμπέντερ πρωταγωνιστεί και η Μαριόν Κοτιγιάρ, ενώ συμπρωταγωνιστούν η Αριάν Λαμπέντ, στον πιο mainstream ρόλο της μέχρι σήμερα, ο Μπρένταν Γκλίσον κι ο Τζέρεμι Αϊρονς.

Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Μαριόν Κοτιγιάρ στέλνουν «Assassin's Creed» φιλιά από το Σίδνεϊ**

assassin's creed 607

Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου, δημοφιλούς video game, αν και δεν ακολουθεί ακριβώς τα αφηγηματικά χνάρια της σειράς παιχνιδιών (το πρώτο κυκλοφόρησε το 2007, ενώ ακολούθησαν οκτώ ακόμα μέσα στα επόμενα εννιά χρόνια, πουλώντας συνολικά 73 εκατομμυρία κόπιες σε όλο τον κόσμο). Ο Μάικλ Φασμπέντερ, για παράδειγμα, υποδύεται τον Κάλουμ Λιντς, έναν ήρωα που δεν υπάρχει στα παιχνίδια αλλά έχει δημιουργηθεί εξαρχής για την ταινία. Ο Λιντς είναι ένας άντρας του σήμερα που ανακαλύπτει πως είναι απόγονος μιας σειράς πολεμιστών του δεκάτου πέμπτου αιώνα και ο οποίος στην πορεία ξεκλειδώνει μια σειρά από γενετικές μνήμες του Ισπανού προγόνου του, Αγκιλάρ. Εχοντας κληρονομήσει τις γνώσεις και τις πολεμικές του ικανότητες, θα ξεκινήσει μια μάχη εναντίον των Ναϊτών Ιπποτών, των οποίων η σκοτεινή παρουσία παραμένει ισχυρή ακόμη και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: «Ι’ve never been arrested»: O Mάικλ Φασμπέντερ εναντίον της αστυνομίας στο «Trespass Against Us»

Assassin's Creed 2

Το φιλμ γυρίστηκε στη Μάλτα, την Ισπανία και το Λονδίνο και βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου (στην Ελλάδα στις 5 Ιανουαρίου από την Odeon). Αν το προηγούμενο τρέιλερ του «Assassin's Creed» (δείτε το εδώ) ήταν επικεντρωμένο στη δράση, σε ιλιγγιώδεις καταδιώξεις και θεαματικά... άλματα, το καινούριο τρέιλερ της ταινίας, που θα είναι και το τελευταίο πριν την έξοδό της στις αίθουσες, εξερευνά τον ήρωά της, το κορμί του Μάικλ Φασμπέντερ και τη διάσπασή του ανάμεσα σε δυο κόσμους, κανείς από τους οποίους δε μοιάζει ιδιαίτερα φιλικός. Δείτε το παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη:

Assassin's Creed poster 607